Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Schéma zapojení alarmu,otazníky nad čerpadlem.

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
LordZed

#1 Příspěvek od LordZed »

Zdravim příznivce BMW(je to auto co chytne za srdce a nepustí :D )!

Potřeboval bych se vás lidí znalých věci zeptat na:
1.Schéma zapojení alarmu u E34,původní alarm se zbláznil a já bych tam raději měl jablotrona,takže by nebylo od věci vědět jaky drátek je k čemu.

2.Nedávno mi moje TDS začalo špatně startovat(za studena i za tepla),náslědně i škubat a chcípat dokuď se neohřálo na provozní teplotu.Byl jsem s tím ve třech autoopravnách(v první mi neřekli nic,v druhe že je to víčko čerpadla(elektronika čerpadla) a podřeli mi haubnu,ve třetí taky že je to výčko čerpadla),už jsem se s tím smířil,ale jako poslední mad nápad jsem tam nalil normální naftu(nenadávejte my že jsem tam lil řepku,já vím :oops: )a čistič palivového systému.Pak se to začlo postupně zlepšovat a dneska to normálně startuje a jezdí.Takže se ptám je opravdu hyn čerpadlo nebo to bylo jenom ucpaný a já si mohu oddechnout a investovat peníze na jiné části meho miláčka :?:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od voko21 »

Vsadil bych se, že to bylo zas.... a doporučil bych pro dočištění přidat do "normální nafty" nějaké aditiva s čistícími účinky.
LordZed

#3 Příspěvek od LordZed »

Tak jsem zjistil že v té dlouhé černé zásuvce je pod č.4 odemikání a pod č.18 zamykání a dojezdy oken a pod č.22 senzory dveří.Nevěděl by někdo jak je zapojení funkce lock,diody a sirény?
Odpovědět