Začíná se ozývat spojka. Když dam nohu na pedál, tak mi "?uká" do nohy a taky se venku ozývá jako takové šoupání. Nevíte někdo náhodou, už jen tak podle zkušenosti, jestli to je kotouč a nebo jen ložisko? A kde na to sehnat díly. Nejlepší by byla Plzeň nebo Praha. Dík předem za rady.
Přidávám foto. Měla by být jako u E34-520i, 525i24V, 525tds, E39-520i, 523i, 525td, ale i jako u 3jek E30,36. Nemáte ji někdo doma? Vzal bych ji i s ložiskem. Cena přibližně od 1000 do 2000,-Kč za komplet podle stavu.
Když jsem měl E34 524td tak mě to dělalo uplně stejně bylo to takový lehounkatý tˇukání do pedálu.Rozdělaný jsem to neměl a taky nebylo proč ja jsem na tom měl vodkroutíno 380tis.je teda pravda že jsem každej tejden dělal něco na motoru ale spojka jela jako slušně zajetá ten stav tý spojky se nějak nezhoršoval a to jsem jezdil 2táci tejdně takže bejt tebou vůbec bych se nevzrušoval ale vyvaruj se nějakejm machrovinám pro rozmazlený fracky ty máš přece pořádnýho držaka kterej poliká km jako hovno.Já jsem přešel na 740i rok 96 motor M62 ,6ti kvalta a měl jsem trochu strach z toho výkonu motoru s tím manuálem.Prostě jsem nevěřil že by ta spojka mohla ten výkon vydržet po 220tis km zatím mám vodkroutíno 36tis km a ten zasranej koráb je fakt dost neúnavnej.Vo spojce ani nevím že by vykazovala nějaký vopotřebení.Chystám se tu harlejkraksnu osadit decetníma ladˇákama atˇ každej sliší že to není nějakej kurevskej sráč