Hmmm a z tý Ostravy po deci vezmu auto na záda ne?bpytlik píše:No to se tes, az nas poznas, tak .....kaca píše:šmarjááá klucííííí...pokračujte ...to se mi začíná líbit..
.co já se tu ještě dozvím....
![]()
![]()
..to se mám na co těšit...
Nekdy treba debatu dokoncime, nejlip s par deci jamesona v sobe
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	po upravach :)
Vsak nejaky nocleh se vzdycky sezene, nebojkaca píše:Hmmm a z tý Ostravy po deci vezmu auto na záda ne?bpytlik píše:No to se tes, az nas poznas, tak .....kaca píše:šmarjááá klucííííí...pokračujte ...to se mi začíná líbit..
.co já se tu ještě dozvím....
![]()
![]()
..to se mám na co těšit...
Nekdy treba debatu dokoncime, nejlip s par deci jamesona v sobe![]()
Jasnačka, nocleh je vždycky, ráno pro auto? Řekni mi kde se v Ostravě nekrade.... co já znám tak konkrtétně Hrabová, Dubina, to je jak Bronx...bpytlik píše:Vsak nejaky nocleh se vzdycky sezene, nebojkaca píše:Hmmm a z tý Ostravy po deci vezmu auto na záda ne?bpytlik píše: No to se tes, az nas poznas, tak .....
Nekdy treba debatu dokoncime, nejlip s par deci jamesona v sobe![]()
nebo odvoz a rano te pro auticko hodime....
Připadala jsem si tam jak v Rusku nebo Asii....
Ty to zase prehanis, me jeste v OV auto neukradli....no vlastne jednou:) Nechas ho tam kde budeme pit, tzn. v centrukaca píše:Jasnačka, nocleh je vždycky, ráno pro auto? Řekni mi kde se v Ostravě nekrade.... co já znám tak konkrtétně Hrabová, Dubina, to je jak Bronx...bpytlik píše:Vsak nejaky nocleh se vzdycky sezene, nebojkaca píše: Hmmm a z tý Ostravy po deci vezmu auto na záda ne?![]()
nebo odvoz a rano te pro auticko hodime....
Připadala jsem si tam jak v Rusku nebo Asii....![]()
,jinak tam fuckt seženeš fšechno
No pockat, tak to prrrr, me taky rano skoro nikdy neboli hlava..... Ta me zacina bolet az vecer, to teprv zacinam pomalu strizlivet, kolikrat mam pak problem usnout jakeho mam susaka a tak se radeji jdu spolecensky unavit znovakaca píše:Bavim se i bez lihu, a hlavně ráno vím že mne opět[/i] nebude bolet hlava![]()
- 
				gelty
 - Kontaktovat uživatele:

No, nechci tě ani tvé auto urazit, ale ta koncovka je hnus! 

Je to jak rypák od prasete!
Lepší by byly 2 roury, něco co má m3 (E36), nebo jedna tlusta zahnutá dolu. Třeba se mi líbí na Audi, že má na každé straně mohutné roury zahnuté do země, je to nádhera!

Jinak vše ostatní jsou SUPER!!!!!!!

Ještě bych dal na světla mračítka od KAMEI, viděl sem to v časákum, to
pak má ten správný zlobyvý kukuč!!!!

Lepší by byly 2 roury, něco co má m3 (E36), nebo jedna tlusta zahnutá dolu. Třeba se mi líbí na Audi, že má na každé straně mohutné roury zahnuté do země, je to nádhera!
Jinak vše ostatní jsou SUPER!!!!!!!
toz koncovka je presne to co sem hledal a hledal sem dlouho doktore, to mi vergelty píše:No, nechci tě ani tvé auto urazit, ale ta koncovka je hnus!![]()
Lepší by byly 2 roury, něco co má m3 (E36), nebo jedna tlusta zahnutá dolu. Třeba se mi líbí na Audi, že má na každé straně mohutné roury zahnuté do země, je to nádhera!![]()
Jinak vše ostatní jsou SUPER!!!!!!!![]()
![]()