Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zadní osa poloosa rameno nebo ...

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
bumira

#1 Příspěvek od bumira »

Nazdar chlapi!
Chtěl jsem se zeptat zda z Vás už někdo měnil sylentblok na zadku E34, ten co bouchá při přidání plynu. Slyšel jsem že jeto pěknej opruz.
Pak jsem se chtěl zeptat zda někdo z Vás nemá nějaký slušný kotouče na 535 ale aby byly aspoň frézovaný když budou vrtaný tím líp ! 8)
Nemusej být nový ale slušný.A taky zadní by neuškodily.Když budete mít tak napište i cenu.No a kdyby někdo z Vás měl i přední ramena tak to by bylo úplně nejlepší.
No a poslední dotaz:Má cenu vymněňovat prahy?Mám je nějaký schnilý ale netušim jak velkej opruz je je měnit a zda je možný je měnit po částech (předek,prostředek, zadek) a taky jestli je někdo z Vás nemá.Nebo zda doporučujete je pořádně vyvařit a přikrýt nějakým spojlýrkem 8) Dík za odpověďi
mayklmaykl

#2 Příspěvek od mayklmaykl »

cau pane hele,jak jsi slysel ze to je vopruz menit tak je ....:-)ja to delal pred pul rokem.Musis zvednout auto odsroubovat takovej plechovej srac kterej to podpira zer spodu a pak to zevnitr vyrezat=napred gumu a pak ten plech v kterym ta guma je ...je to narez jako prase je tam i sroub ale ten povolis...spis je prace to vyrezat a pak zpatky nalisovat...vahou auta to moc nejde....ale taky jo no...zda se mi furt lepsi to udelat takhle nez sundavat celej ten ancabl....mimochodem neni to drahy ten silentsrac stoji asi taliř.Kotouce mam,ale zadni originaly jestli chces,nic jim neni jsou asi ja nevim 9mm,nebo centak.Menil jsem je za atesporty-vyjdou 3000 predni/ks a asi pod 2ku zadni/ks nebo tak nejak.
Odpovědět