Stačí do konce března, ale nic neslibuju, zatím jen to rádio. Chip vyjde na ropáka TD, TDS asi 50€, na d kolem 200€
K těm obrázkům, zkus v IE na Nástroje, Možnosti sítě internet, Vymazat cookies, mělo by to fachat
Jawak píše:Ano, můžu, potřebuju k tomu ale číslo tvé řídící jednotky, je -při pohledu zepředu na motor, jak jsou pojistky, tak na druhé straně, pod tím černým deklem, před spolujezdcem, v motorovém prostoru. Buď to bude od BOSCH nebo SIEMENS a pod tím delší číslo. Bude na tom také napsáno DME.
Na rádio pamatuju.
sezenu ti ten chiptuning za 3500 pokud ho bude met a pokud ne tak 4500. Ma to od neho kamos a je spokojen. Dej vedet pokud budes chtit tak bud sem nebo 608036663
ManyP píše:sezenu ti ten chiptuning za 3500 pokud ho bude met a pokud ne tak 4500. Ma to od neho kamos a je spokojen. Dej vedet pokud budes chtit tak bud sem nebo 608036663
Díky za nabídku,počkám až co vymyslí Jawák,a když tak se ozvu.Ď.
ManyP píše:sezenu ti ten chiptuning za 3500 pokud ho bude met a pokud ne tak 4500. Ma to od neho kamos a je spokojen. Dej vedet pokud budes chtit tak bud sem nebo 608036663
Díky za nabídku,počkám až co vymyslí Jawák,a když tak se ozvu.Ď.
Z vlastní zkušenosti ale podezírám, moc se mi nelíbí prodavač(ka)? Stčí hodit voko na ohodnocení, 4 prodané věci je dost málo a asi to nebude žádný čip. Já jsem kupoval od firmy TM-Chiptuning která se zabývala jen čiptuningem, takže se jim dalo věřit, tady tomu něvěřím vůbec, nerad bych vyhodil 45€ do luftu, takže nevim... osobně bych nebral
Na benály toho tady je habaděj, ale na TDčko zrovna ani tak nic...
Asi bych to svěřil ManyPmu, bude to jistější.
Sorry, já jsem podezíravý a jen tak někomu nepošlu prachy za pochybnou věc