Myslím, že podobný problém už někdo řešil! Minulý týdem, když v noci bylo -15C tak ráno mi prostě pedál spojky zcela lehce při doteku spadl na podlahu a nic I když se oteplilo na +5C tak je to pořád stejné. Dolil jsem kapalinu, ale pedál chodí pořád úplně naprádzno. Jakoby hlavní spojkový valec zůstal zatlačený. V loni mi něco podobného udělalo ale po ohřátí se to spravilo samo. Pls help! :dunno:
jj, ja to mam za sebou...prevodovkovej ci spojkovej pedal. Stalo me to 2,9k, ale mel sem levnou praci. 5ky sou na to prej nachylny, proste opotrebovanost+mraz a je to...
Vyměň manžetu za 142Kč v pracovním válci a odvzdušnit. Za hoďku hotovo. K tomu odvzdušnění si přečti Jak na to?? našlapáním to nejde. Musíš to přetlačit přes odvzdušňovák do nádobky
Přesně tohle se mi stalo taky hned den po tom co jsem to auto koupil, přijedu si ráno do školy a pohoda, ale když sem se odpoledne chystal odjet tak mi spadnul spojkovej pedál až na zem. Debilní odtah 1500 + 3300 za opravu v Auto Base. Novej spojkovej valec.
Takže v pátek jsem uspěšně zprovoznil spojku. Stálo mě to 150Kč sada manžet + kapalina a hodinu práce. Šlo to uplně v pohodě a odvzdušnění jsem udělal, že jsem to přetlačil zpětně velkou injekční stříkačkou a pohoda