Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Chip BMW

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Rosta

#1 Příspěvek od Rosta »

Chlapáci Bavoráci! :D Na netu jsem našel tabulku chip tuning bmw. Na moje BMW E34 524td stojí chip 6300kč. Výkon zvýší až o 18kw/25ps,krouticí o 40ot. Máte někdo zkušenosti s načipováním TD? :dunno:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#2 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Rosta píše:Chlapáci Bavoráci! :D Na netu jsem našel tabulku chip tuning bmw. Na moje BMW E34 524td stojí chip 6300kč. Výkon zvýší až o 18kw/25ps,krouticí o 40ot. Máte někdo zkušenosti s načipováním TD? :dunno:
Zrejme mas na mysli MB Tuning... :)
N54 PWR
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

To bude něco na způsob mého čipu z ebay :) ale je good, nemůžu si stěžovat.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... gory=40183
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Rosta píše:www.diesel-technik.cz/bmw.html :!:
No vzdyt rikam MB Tuning..:)
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jawak píše:To bude něco na způsob mého čipu z ebay :) ale je good, nemůžu si stěžovat.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... gory=40183
Co bude na ten zpusob?
N54 PWR
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Na ten způsob, že koumáci od nás to prubli, zajistlili si potřebné "prostředky" a zisk je několikanásobný...
O nějaké kvalitě se v tomto případě nedá mluvit. Tím jsem chtěl říci, že mezi čipem za 6k a za 50€ z eBay nebude moc velký rozdíl. Firma z eBay také nabízí 36 měsíců záruku a nemohou si dovolit prodávat nějaký shit co zničí motor, jen "profíci a koumáci" musejí z něčeho žít :wink: :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jawak píše:Na ten způsob, že koumáci od nás to prubli, zajistlili si potřebné "prostředky" a zisk je několikanásobný...
O nějaké kvalitě se v tomto případě nedá mluvit. Tím jsem chtěl říci, že mezi čipem za 6k a za 50€ z eBay nebude moc velký rozdíl. Firma z eBay také nabízí 36 měsíců záruku a nemohou si dovolit prodávat nějaký shit co zničí motor, jen "profíci a koumáci" musejí z něčeho žít :wink: :)
Za 6300 je to jen proto ze ten kluk ma rad baworaky, ted stavel od zakladu e28 M35... Se podivej na ostatni ceny... Neni to manik co to nekde ukradne a pak to kopiruje ve velkym...
N54 PWR
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Lukas H. píše:Neni to manik co to nekde ukradne a pak to kopiruje ve velkym...
:mhehe: :D
Já jsem o kradení nic neřekl...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od skautik Čestný člen »

no ja nevim, nekteri tu porad vykladate, ze tu kazdej za*ira diskuze offtopic hlaskama a tohle mi pripada, offtopic od prvniho dotazu :)

takze, ano vetsina lidi co tu chipovala td, tds je naramne spokojena, vysledek je znat hned a je to nejlevnejsi varianta zvysovani vykonu u diesla.
Pokud se ptas na zivotnost motoru zeptej se na lukosovo tdso, najezdil s tim chipem x kilometru, ovsem zalezi take na jeho stavu pred upravou...
Rosta

#11 Příspěvek od Rosta »

Skautík napsal.
takze, ano vetsina lidi co tu chipovala td, tds je naramne spokojena, vysledek je znat hned a je to nejlevnejsi varianta zvysovani vykonu u diesla.
Pokud se ptas na zivotnost motoru zeptej se na lukosovo tdso, najezdil s t
im chipem x kilometru, ovsem zalezi take na jeho stavu pred upravou...

Chtěl jsem hlavně vědět,jestli motor nezačne kouřit , mít větší spotřebu a výkon nikde.Jednu takovou zkušenost už mám. :evil:
Rosta

#12 Příspěvek od Rosta »

Jawak napsal:
O nějaké kvalitě se v tomto případě nedá mluvit. Tím jsem chtěl říci, že mezi čipem za 6k a za 50€ z eBay nebude moc velký rozdíl. Firma z eBay také nabízí 36 měsíců záruku a nemohou si dovolit prodávat nějaký shit co zničí motor, jen "profíci a koumáci" musejí z něčeho žít

Můžeš ten chip dovézt z německa? :?: Vem mě to orig. rádio/poslední sraz./
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Rosta píše:

Chtěl jsem hlavně vědět,jestli motor nezačne kouřit , mít větší spotřebu a výkon nikde.Jednu takovou zkušenost už mám. :evil:
Ano TD zacne po cipu trochu kourit TDS ne... Na spotrebe jsem nic nepoznal a narust vykonu je znat znatelne...
N54 PWR
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Ano, můžu, potřebuju k tomu ale číslo tvé řídící jednotky, je -při pohledu zepředu na motor, jak jsou pojistky, tak na druhé straně, pod tím černým deklem, před spolujezdcem, v motorovém prostoru. Buď to bude od BOSCH nebo SIEMENS a pod tím delší číslo. Bude na tom také napsáno DME.
Na rádio pamatuju.
Rosta

#15 Příspěvek od Rosta »

napsal Lukas H.

Ano TD zacne po cipu trochu kourit TDS ne... Na spotrebe jsem nic nepoznal a narust vykonu je znat znatelne...

Odkud más chip? Dělals něco s filtrem? :?: :!:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Rosta píše:napsal Lukas H.

Odkud más chip? Dělals něco s filtrem? :?: :!:
Mam ho prave od Marka Bulise (MB Tuning alias Diesel-Technik). Jo zaroven s cipem jsem daval sportovni vlozku filtru od K&N..

Jinak nemusis psat "napsal xxx" ale staci kdyz kliknes na ikonu citovat u daneho prispevku... :)
N54 PWR
Martinéz
Klubové ID: 356

#17 Příspěvek od Martinéz »

Mam za sebou to samy jako LukasH. u samyho cloveka a spokojenost je. Ja mam chiply TDcko, ale M51ku..nejdriv nekouril, pak dost a ted je to akceptovatelny, kdyz mu neslapes po krku, je to uplne v poho. Stejne tak spotreba-kdyz na ni jedes, da se i za 6. Ale kdyz si to tak palim po dalnici tech 180kmh, diky chipu si to bere vic nez by si vzalo normalne...

..Sem zvedavej, co udela chip s 524kou, jeste sem nikde zadny postrehy neslysel.
Rosta

#18 Příspěvek od Rosta »

Jinak nemusis psat "napsal xxx" ale staci kdyz kliknes na ikonu citovat u daneho prispevku... :)[/quote]

Chlapáku Bavoráku! :D Ď za radu s kliknutím není to moje silná stránka,ještě mě prozraď jak se dostat k fotkám které jsou v příspěvcích . :?:
Rosta

#19 Příspěvek od Rosta »

Jawak píše:Ano, můžu, potřebuju k tomu ale číslo tvé řídící jednotky, je -při pohledu zepředu na motor, jak jsou pojistky, tak na druhé straně, pod tím černým deklem, před spolujezdcem, v motorovém prostoru. Buď to bude od BOSCH nebo SIEMENS a pod tím delší číslo. Bude na tom také napsáno DME.
Na rádio pamatuju.
Stačí v sobotu :?: Na kolik ten chip vyjde :?:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Rosta píše:
Lukas H. píše:Jinak nemusis psat "napsal xxx" ale staci kdyz kliknes na ikonu citovat u daneho prispevku... :)
Chlapáku Bavoráku! :D Ď za radu s kliknutím není to moje silná stránka,ještě mě prozraď jak se dostat k fotkám které jsou v příspěvcích . :?:
Ty by se ti meli zobrazovat automaticky...
N54 PWR
Odpovědět