Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
525TD ???
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
GG píše:Ahoj, mám dotaz, chci přejít z 325i E36 na 525TD E39. Tak prosím majitele o doporučení nebo o rozmluvení. Jak jste spokojeni (blbá otázka, s BMW spokojenost jen na 100%) a za kolik tak jezdíte? Počítám tak rok 98 + . Díky
no nevim budes asi motorem zklamany..prejit z 2,5benzinu v trojce na 2,5naftu v petce

-
- Kontaktovat uživatele:
Pavel 528 píše:GG píše:Ahoj, mám dotaz, chci přejít z 325i E36 na 525TD E39. Tak prosím majitele o doporučení nebo o rozmluvení. Jak jste spokojeni (blbá otázka, s BMW spokojenost jen na 100%) a za kolik tak jezdíte? Počítám tak rok 98 + . Díky
no nevim budes asi motorem zklamany..prejit z 2,5benzinu v trojce na 2,5naftu v petceproste si myslim,ze se ti to bude zdat liny,ale jinak E39 je super...
A navic jen TD... TDS by bylo lepsi
Doktor1 píše:Pavel 528 píše:GG píše:Ahoj, mám dotaz, chci přejít z 325i E36 na 525TD E39. Tak prosím majitele o doporučení nebo o rozmluvení. Jak jste spokojeni (blbá otázka, s BMW spokojenost jen na 100%) a za kolik tak jezdíte? Počítám tak rok 98 + . Díky
no nevim budes asi motorem zklamany..prejit z 2,5benzinu v trojce na 2,5naftu v petceproste si myslim,ze se ti to bude zdat liny,ale jinak E39 je super...
A navic jen TD... TDS by bylo lepsi
Mam pocit, že do e39 se dávalo jen tds.
TD se dodavalo do E39 v zapadni Evrope..jinak co muzu rict k TD: ma mensi turbodiru nez TDs, do nejakejch 80kmh tahne skoro stejne, na dalnici uz je rozdil znat. Myslim si, ze bat se nemusis, kdybys byl hodne zklamanej, za 6,5k hodis chip a tahne o neco lip nez TDs.
..ja ho mam rok a sem celkem spokojenej, obcas me mile prekvapi, obcas bych samozrejme bral aspon o 50k vic. Ale je to moje 1. kara, prechazet z 325i nevim..
..ja ho mam rok a sem celkem spokojenej, obcas me mile prekvapi, obcas bych samozrejme bral aspon o 50k vic. Ale je to moje 1. kara, prechazet z 325i nevim..
Jojo ja to prodaval, pak sem si to zase rozmyslel no a pak sem mel uz i kupce, ale jak na swinu sem to pred prodejem lehce tuknul na predek a nebyly prachy na opravu, takze to trvalo dlouho, pak rikal manik ze si to vezme zborene tak sem cekal na neho, ale nakonec se na to vysral a ted sem to zase zacal prodavat
Dokoupil sem fungl zimaky a misto M packetoveho predniho narazniku je rovnou origo M5
To vis, cesty pane jsou nevyzpitatelne 

-
- Kontaktovat uživatele:
bpytlik píše:Jojo ja to prodaval, pak sem si to zase rozmyslel no a pak sem mel uz i kupce, ale jak na swinu sem to pred prodejem lehce tuknul na predek a nebyly prachy na opravu, takze to trvalo dlouho, pak rikal manik ze si to vezme zborene tak sem cekal na neho, ale nakonec se na to vysral a ted sem to zase zacal prodavatDokoupil sem fungl zimaky a misto M packetoveho predniho narazniku je rovnou origo M5
To vis, cesty pane jsou nevyzpitatelne
jojo
jen to vedet dopredu