jak poznam ze mam v kare NIVO (ted mam obyc tlumice) ? Na palubovce mam dve kontrolky (na jedne je tlumic a na druhe "bokorys" auta s sipkou nahoru/dolu u prahu)... je to ve vsech e34 nebo tam fakt mam mit nivo?
M5 to má seriovo, ale za príplatok to bolo v ponuke možno aj na ostatné.
No mne sa zda že taku kontrolku tam nemam.
No malo by to aut. držat jednu uroveň zadku pri akomkoľvek zatažení, tj
či ideš sám alebo 5 + kufre auto stoji stale rovnako (aj zadne tlmiče- jeden 18000 czk)
Mariom5 píše:M5 to má seriovo, ale za príplatok to bolo v ponuke možno aj na ostatné.
No mne sa zda že taku kontrolku tam nemam.
No malo by to aut. držat jednu uroveň zadku pri akomkoľvek zatažení, tj či ideš sám alebo 5 + kufre auto stoji stale rovnako (aj zadne tlmiče- jeden 18000 czk)
to jako 4 tlumice stoji 72k ? Jaky je rozdil jiny oproti obyc (krom toho ze to drzi rovinu) ?
ty tlumice jsou jen vzadu a tolik myslim nestoji, 18kachli stoji edc tlumice, vobycejny nivo jsou kolem dvanactky, ale mozna se uplne pletu. kazdopadne jen vzadu
jojo kdyz mas nivo,tak mas vzduchovy tlumice enom vzadu. Mam to na kare ja. Jeden stoji tusim kolem tech 12-ti tisic. Nivo poznas jednoduse (aspon u e39). Jestli ho mas,tak ho mas pod rezervou...
Kazdopadne to poznas podle toho,ze ti do zadniho tlumice vede trubka od takove zelene koule(zasobnik tlaku dle etk) a v motorovym prostoru mas velkou nadobku na servo,misto klasicke male.Do nivo prijde CHF11 a do klasiky ATF,je to na vicku napsany... Ja ji mam,ale nejak me to zlobi,jeste jsem se nedostal k vymene tech kouli...