530DAT píše:To je narez, i kdyz a to mi poradte mam turinga a v M kový uprave, mam vzadu M"" jde to nebo ne???
no jestli to tam je z fabriky tak to tam můžeš mít a asi bych do toho nedlubal,ale na druhou stranu bych to na tak nadupaném dieslu možná sundal at si lidi lámou hlavu.....jestli to je 540i nebo 520d.....
mas pravdu, ja to zejtra vycvaknu co tam mam a taky vycvaknu nejak ten muj vnitrek, a pak co bych chtel zmenit, treba mi poradite jak abych neprisel vo zaruku
530DAT píše:mas pravdu, ja to zejtra vycvaknu co tam mam a taky vycvaknu nejak ten muj vnitrek, a pak co bych chtel zmenit, treba mi poradite jak abych neprisel vo zaruku
No nevím jestli to máš nacvaknuté,ale podle mně je to nalepené na oboustranné pásce,malá rada jak s tím nejlíp dolu bez poškození laku....vem rybářskej tenkej silón a pěkně to pokousku odřezej.Jinak si myslím ,že na tvý káře nemá cenu něco bastlit,max. dobrej podvozek,ale jestli je origo emkovej tak ani to ne....eventuélně čip,ale až po záruce a hned bude 230 koníků
Jasne to bych taky nic vic nechtel, jedna se mi vo vzhled, a jak jsem nakousnutej tak bych chtel jinou koncovku na vyfuku kdy ja tam mam klasickou dieselackou zahnutou dolu.
Jo mam M podvozek orig.
To moje auticko je vlastne komplet M mimo motoru.
prahy,volant interier,podvozek,kola,brzdy....
hezky hezky, fakt. M paket udela s karou hodne a zvysi pocit z ni. jen chci pripomenout, ze ani podvozek, ani interier ani nic jinyho nejsou z M5ky, jsou to proste jen vylepsujici prvky od Motorsportu. a to M5 bych sundal urcite, to z fabriky prece urcite bejt nemuze. samotny M je akceptovatelny..
Souhlas, jen na konec: za to muzu ja kdyz jsem jako neznale objednaval co jsem chtel tak mi to tam frkli s m.packetem....(po dohode) Ta 5ka mi tam nesedi na tomhle aute ani trochu,,,,