Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
STK
Se svojí 635 r.v. 82 jsem prošel bez závad za standarní ceny
Samotnýho mě to překvapilo, že na tak starým autě je všechno OK.
Nicméně souhlas s Pivsonem, je to o lidech. Každopádně než se nechat vyhodit od nějakýho nedoštudovanýho machra na STK kvůli blbosti, to klidně rád připlatím a projdu bez výhrad

Nicméně souhlas s Pivsonem, je to o lidech. Každopádně než se nechat vyhodit od nějakýho nedoštudovanýho machra na STK kvůli blbosti, to klidně rád připlatím a projdu bez výhrad

-
- Kontaktovat uživatele:
Jj me ty buzicci nechteli dat STK kvuli folii na zadnim okneLukas H. píše:Tak to je docela dobry, ne ze bych se bal ze neprojdu kvuli technickymu stavu, ale vyndal jsem kat, a u STK by jim stacil pruh na okne...

V Australii (a myslim ze i jinde v civilizovanem svete - bohuzel u nas ne) to maji poresene - KAZDY ROK technicka (obalky nebo poreseni bez auta apod samozrejme neprichazi v uvahu) za 250A$ (5K kc)- a kdyz auto neprojde tak to muze jit zkusit znovu az si vsechno spravi - samozrejme za dalsich 250A$. Plus k tomu dalsich 200A$ za obnoveni registrace u policajtu - kazdy rok. To si pak kazdy rozmysli jestli jezdit rozpadlou mrdkou nebo poradnym autem..
Btw kdyz tady policajti vybiraj pokuty (prekroceni rychlosti o vic nez 10 je tezky prestupek - udelas to jednou a 100A$ pokuta, udelas to dvakrat a rok si nezajezdis a jestli jo jdes na ferofku do chladku), nesmeji brat zadny cash - vsechno slozenky, policajti nesmi mit zadny penize u sebe.