Na http://www.Tipcars.cz je nyni v prodeji 535 za 100 000 . Neco podobneho bych chtel myslite ze bude v uchazejicim stavu mam pocit ze jsem ji videl na mobile.de a stala tam kolem 60000 nerikam ze je to ta stejna ale je ji sakra podobna !
no to nevim jestli to bude jedna z lepších:-? za ty prachy bych to sakra dobre prolez,protoze to bejvaj vetsinou zalozetosti tesne pred opravama a tak.ikdyz samozrejme eksistujou vyjimky:)
no ja bych prolezl poradne kazdou 535...uz je to dost stary auto a takovy kary chodej z ruky do ruky mezi vekslakama. poctivej padesatnik si 535i nekoupi...ja jeste hezkou 535 snad nevidel..
Originál zaslal roan tenhle ten motor neni moc povedenej, ne ze by nevydrzel, ale rekl bych ze dost chlastaj. to uz je lepsi 540, ta jede mnohem lip a jezdni za min
A za kolik jezdi podle tebe 540i ? I treba z vlastni zkusenosti ? Ja najel s 535i pres 20 tis. km a spotreba kolem trinacti litru. A to se fakt neloudam
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Originál zaslal Dan td A za kolik jezdi podle tebe 540i ? I treba z vlastni zkusenosti ? Ja najel s 535i pres 20 tis. km a spotreba kolem trinacti litru. A to se fakt neloudam
jak znamo 540 je osmivalec, a 535 je šestiválec, prumer si řika kolem 11l . ted sem nekde narazil na naky stary test a tam s ni jezdili za 13litrů, ale novináři sou prasata.
Mám spotřebu 13 l, jezdím jen 8 Km do práce a zpět. Motor se kloudně neohřeje a už ho vypínám. Jinak delší trasy (třeba jedu do Brna) tak mám spotřebu 10,5 - 11 l.
to mad max...takovy cestovani nedela motoru dobre. meli jsme v rodine kdysi MB 300E 4matic a po dvou zimnich sezonach odjezdenejch v krkonosich si to jezdil jen na tri valce. vzdy najel max tak 2km kuse...
Dostavam se sem docela pozde(jezdim s 540i manual), ale jak pise tady kolega s 540iA, jezdi to kolem 13 po tech kratkejch trasach po okreskach no a na tu dalku si to vezme kolem tech jedenacti. Ale benzin uz me tak netrapi, protoze jsem to predelal na sekvencni vstrikovani LPG a to uz je pohoda. tam je rozmezi od 12,5 - 20 l. Tech 20l je po meste a musite tomu opravdu davat(pokud nejste z Prahy a nestojite porad v kolonach, tam to zere jeste vic a nemusite se skoro ani pohnout).