Tak už na mě došlo, slyšel jsem že když se jednou sundá hlava z Motoru M20 tak už to není nikdy vono, před půl rokem mi prasklo těsnění a teď už rovnou hlava, a tak blbě že se pry nedá zavařit. Nevite někdo kde bych sehnal nejakou starší nebo dobře prasklou, aby se dala zavařit?
opakovani je matka moudrosti, takze az se zas bude resit hlava na BMW,
pred nandanim vycistit vsechno z der na srouby, musi byt cisty a suchy
utahovat lehce namazany, pokud mozno novy srouby jen podle spravnyho poradi
a v trech krokach, dle motoru (jako treba 30nm +80stupnu + 80 stupnu) a jine stupne dle motoru, ale to plati snad jen pro Vcka nebo (60nm+80nm po 20minutach+35 stupnu na teplem motoru --- tohle by mohlo platit pro M20, jen momenty muzou bejt jiny)
Je fakt že ten člověk co dělal těsnění to odflakl, ale ted to dělá člověk z Autecu, a ten říkal že tahle hlava už nejde opravit, že je prasklá nějak přes uložení ventilu a dávat jí zpátky nebude, objednává všechno orig., ale za hlavu se mi 41k dat fakt nechce, tak scháním starší.
pravda pravda zadne odflakovani!ja mel rozebranej motor m60=3,0 V8 32v a vanos....parada.malem sem se posral ale uz to jede a je to ok akorat bych potreboval jeste donastavit presne rozvody...coz je problem nemam na to nic tak jezdim tak nejak...kdybyste nekdo vedel o necem byl bych vdeeecny....
Já měl taky problém s prasklou hlavou na 2.5 24v, na dvou místech měla díru, nezavařitelné. Pak sem sehnal chlápka z Plzně, pro kterýho to neni problém. Příští tejden si pro to jedu, tak dám vědět.
Tak už jsem hlavu (podle mechanika super stav) sehnal a ještě tenhle týden bych měl jezdit, už se nemůžu dočkat až mu pořádně naložím.:bigok: :drive2:
Jinak díky neznalosti mi zůstala jedna hlava na ekonoma, je zabrousená a natlakovaná, levně.