Chlapi koupil jsem 525tku s počítačem a potřebuju poradit s ovládáním.Průměrná spotřeba a takový ty kraviny to je mi celkem jasný,ale distanc a limit a tlačítko ANK?!?!?!Myslel jsem že nastavím vzdálenost a max.cestovní rychlost a že mi to ukáže v kolik asi budu na místě.A hovno!Nastavil jsem vzdálenost 100km,limit 100km/h a vyšlo 1h35min...divný.Dík za všechny rady,který povedou k vyřešení mý soukromý záhady.Stanley:ucta:
heh maximalni spotreba 1,5 litru oleje na 1000km, zo si snad delaji prdel,ne??? Jak je stara ta knizka?? Ja vymenim olej a az si auto rekne o vymenu tak vymenim znova, zadne dolivani se nekona...
Originál zaslal bpytlik [B]heh maximalni spotreba 1,5 litru oleje na 1000km, zo si snad delaji prdel,ne??? Jak je stara ta knizka?? Ja vymenim olej a az si auto rekne o vymenu tak vymenim znova, zadne dolivani se nekona...
TAK TO MAJ NAPSANY V MANUALU, JE TO MAX. SPOTREBA!! A JE TO V CESKYM Z ROKU 94 , V NEMECKYM Z ROKU 94 A V ANGLICKYM Z ROKU 88.(TA STRANKA TU JE TAKY, PREDTIM JSEM TO TAM OMYLEM DAL!)
Jasně, taky vůbec nedolívám (i když teďka ty kostičky ubejvaj ňák moc pomalu a hladina oleje už je na 2/3 mezi ryskama), prostě si to tam píšou pro sichr.
Kamoš koupil new Passata 2,5TDi po ujetí 3000km mu klesla hladina oleje pod min. šel reklamovat že co to má jako znamenat. a pánové mu ukázali manuál že to je přece v normě 1litr/1000km
a že moc to vytáčí a proto to má takovou spotřebu:bigok:
:muehe: :muehe: VW:prdel2:
Originál zaslal Dan Ďurček [B]Kamoš koupil new Passata 2,5TDi po ujetí 3000km mu klesla hladina oleje pod min. šel reklamovat že co to má jako znamenat. a pánové mu ukázali manuál že to je přece v normě 1litr/1000km a že moc to vytáčí a proto to má takovou spotřebu:bigok: :muehe: :muehe: VW:prdel2:
DOBRE MU TAK!! NEMA SI KUPOVAT PASSATA!! :fuckoff: :fuckoff: