Ahoj všichni.Říká se že dnes je téměř jedno, jaký olej nalejete do svého plechového miláčka...já tento názor příliš nesdílím.Zajímaly by mě vaše názory a zkušenosti ohledně tohoto tématu.já osobně jsem vyzkoušel lecos, ale ne vždy byla má zkušenost pozitivní...krom toho bych sám rád věděl co nejlépe nalejt do bavora s nikasilovým blokem...
mno ono se tady pise veci...ale nic co by mi pomohlo ve výběru.Je nejakej olej co doporucuje primo bmw?premejšlim o aralu,ale blbe se hleda 5w-min50 a vic...potrebuju aby to trochu drzelo film..dostava to kotel
No BMW doporučuje castrol,a každopadně každý solidní servis ti podle tabulek doporučí to co do tvýho motoru patří.Myslím tím přesnou specifikaci! No a ani Mobil 1 není špatný.Nebo Mogul 1??? :dabel4: :dabel4: :dabel4:
no ja vyzkoušel aral 5-30 a ten byl dobrej ze to bylo tichy,ale nedrzelo to moc film...potom mobil1 5-50 ten je rulez ale je hlučnější.přemýšlím jestli mobil aral nebo castrol...a jestli syntak nebo polosyntak...muze se oboji asi ale nevim no chci vykon ale potichu...