...tak a mam tu priznive zpravy pro vsechny, kteri mi muj skvely automobil zapadoevropske vyrobi nepreji. Byl jsem na dovolene a trochu jsem tam pridrel spojkove lozisko a jeste k tomu zacala i klouzat lamela, ale to neni to, co by me zralo.
Ale 2 dny potom, co jsem se vratil vypovedela sluzbu spinaci skrinka meho bajera. Povedlo se mi aspon silou tam narvat klicek a zarvat ho do I. polohy, abych nemel zamcenej volant a po drobnych upravach...dovolil bych si rict TUNINGu jsem predelal sve zapalovani nikoli na tlacitko, jako to ma treba Honda S2000, ale na SROUBOVAK :lol2:....holt tuning je o originalite. Takze mam tedka zkurvenou spinaci skrinku a startuju sroubovakem. mi nepratele, radujte se. Jsem nasranej !:mad:
...no, kde parkuju nereknu....uz tak je to zvenku docela videt...sakra, nerad bych prisel o auto...a novou...no mit 2 klice od auta...nic moc...asi to nejak predelam na tlacitko a trochu ho ukryju, ... ale neni cas
Originál zaslal RostaO [B]...no, kde parkuju nereknu....uz tak je to zvenku docela videt...sakra, nerad bych prisel o auto...a novou...no mit 2 klice od auta...nic moc...asi to nejak predelam na tlacitko a trochu ho ukryju, ... ale neni cas
...centrál mám, hec to je standard... akorat ze dalku mam nejakou, ktera ma ten prijimac dobastlenej z feldy - ten borec, co to mel, tak tam udelal jakousi dálku samodomo... ktera jednak funguje 1x za 60 pokusu a druhak nekomunikuje s tim zamkem uplne dokonale - neumi to tu druhou "zajistovaci" polohu toho zamku, takze je to vlasne nahovno a nevim, kde bych sehnal neco, aby to nestalo 10k a fungovalo to tak, jak ma.