jo, ja nechtel jet pro vlek abych si ji odvez,ale jinak bych si ji moh vzit, mne se v ni asi urvalo cerpadlo nebo neco takovyho co by se dalo spravit tak ze by se varilo vevnitr prevodovky, coz neni nic dobryho.
nejaky manik ze nejakeho servisu rikal ze staci oddelat nejaky druhy dekl na te prevodovce a ze poud je to ta lamela bude to tam poradne smrdet a bude to tam vypalena.....tak nam to s otcem nedalo, sundali sme ten spodni kryt (ten co kryje tu prevodovku od silnice) a nasli sme tam akorat tu vanu (asi) a pravdepodobne vypousteci sroubek (netestovali sme ho ) ale zadny druhy kryt tam nebyl pak tam byl nejaky povysunuty svazek dratu (14) tak sme ho zasunuli a kupodivu zpatecka......nejede jako predtim ......ale potrebuju poradit kde je nejaky sroubek (nebo nejake udelatko) podle ktereho poznam kolik je tam oleje, pac v servisu rikali ze to podle nej kontrolovali a ze je tam oleje dost (kdo vi v jakem stavu) ale evidentne ten dekl nesundavali..... :help:
prvnim deklem sem myslel neco jako je lyzina na zavodacich, proste aby se to neodrelo, a ten druhy asi ta vana......jako filtr to nevypada......mam to vyfotit? A nevis o tom miste kde by to melo byt vypalene pokud je to ta lamela? thx
kdyz sundas vanu tak koukas na filtr, kterej vypada jako filtr do automatu, tj zespoda jen kovovej obdelnik s torxama na krajich kdyz to nafotis tak ti to urcim.
Originál zaslal RuDoSh [B]darmon : jak dlouho trvala u bohma vymena te prevodovky plz?
nevim, zavolej si tam a oni ti to reknou, resp normalne to je prace na 3/4 dne maximalne, takze kdyz nebudes objednanej tak to tam muze cekat treba tejden.
hmmm....diky.....tak zacinam setrit, vyberu sporku a nevim co dal 30k se mi moc davat nechce......za ty prachy raci manual a automat za X let az budu moct dovolit funglovku (snad to nekdy bude )
no ja ti nechci kazit iluze, ale neni lepsi to dat fakt nekomu kdo ti to za rozumnej peniz spravi ? davat v takovym pripade novou almaru mi pride hazeni perel svinim. paklize to je fakt jen lamela a par picovin okolo, tak ti slusnej servis na automaty proste koupi novou lamelovou sadu a za den to tam mas. Celkove nezaplatis o moc vic nez za pouzitej manual. Abys byl zhruba v obraze tak manual prevodovka cca 8, kardan cca 4, spojka cca 3, pedaly cca 2. By oko jen zakladni dily kdyz sezenes levne tak je mas za 15 + plno prace k tomu, to mi pride lepsi to strcit do nakyho osvedcenyho servisu na automaty at za 7+prace vymeni lamelovy sady daj novej fitr a napln a jedes.
Originál zaslal darmon [B]no ja ti nechci kazit iluze, ale neni lepsi to dat fakt nekomu kdo ti to za rozumnej peniz spravi ? davat v takovym pripade novou almaru mi pride hazeni perel svinim. paklize to je fakt jen lamela a par picovin okolo, tak ti slusnej servis na automaty proste koupi novou lamelovou sadu a za den to tam mas. Celkove nezaplatis o moc vic nez za pouzitej manual. Abys byl zhruba v obraze tak manual prevodovka cca 8, kardan cca 4, spojka cca 3, pedaly cca 2. By oko jen zakladni dily kdyz sezenes levne tak je mas za 15 + plno prace k tomu, to mi pride lepsi to strcit do nakyho osvedcenyho servisu na automaty at za 7+prace vymeni lamelovy sady daj novej fitr a napln a jedes.
ja bych tam ten automat taky nechal, opravit stavajici je jednodussi a pravdepodobne levnejsi nez prehazovat na manual
kdyz mi zatim v kazdem servise rekli ze jim to tam necham 3 tydny a ze to bude 30-40k.....asi vydrzim a hodim to do toho kojetina (kaps), tam mi aspon rekl ze to opravi mozna i za 5, ale neda za to zadnou zaruku.....ale misto maji az za 3 tydny a chvalu sem na ne taky neslysel.....
hmmmmm........tak zitra rano jedu do Prahy k Bohmovy....cena jak rikal darmon a hotove to bude za tyden......rikal ze napockani to neudela, aby se nic neuspechalo.......jeste vymyslet jak se dostanu z Prahy domu jdu cumet na mapu jak se dostat na nadrazi odkud mi neco pojede do Zlina
Originál zaslal RuDoSh [B]hmmmmm........tak zitra rano jedu do Prahy k Bohmovy....cena jak rikal darmon a hotove to bude za tyden......rikal ze napockani to neudela, aby se nic neuspechalo.......jeste vymyslet jak se dostanu z Prahy domu jdu cumet na mapu jak se dostat na nadrazi odkud mi neco pojede do Zlina
od bohma si zavolas taxika, a reknes na dispecingu ze ma jet ke xaverovu ke konim a pockas na nej na hlavni osvedcena praxe ktera funguje pozdravuj ho odemne ze se tam chystam
tak maximalne dve tri kila, zavolej si halo taxi, ti tam jsou zvykli jezdit pro mne, 602-177292 je eurotelovsky cislo na dispecink, ja kdyz sem tam nechaval auto naposledy tak sem si bral drocku na letiste, pac sem odtamtad rovnou letel do madarska a platil sem na letiste rovnych 600