Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
motor m60
-
Pokud máte někdo motor m60/1 nebo /2 to jest 3,0i V8 nebo 4,0 V8 zajímají mě zkušenosti.já s tím mám tak trochu problém-při optimální teplotě to tlakovalo vodu,takže asi hlava nebo něco jinýho...je to blok s nikasilem.pomoooc!:-)motor mám už skoro rozebranej a provedu nejspíš celkovou go...ale nevím jestli to nemůže bejt nějakým způsobem tím nikasilem...uvítám jakékoli poznatky....jelikož tam toho v tom motoru je kurevsky dost...samej ventil a kde co:-)
-
no to vim,ale sira je to jediny s cim vsude na netu strasej....slysel jsem ze prej nikasil muze pokud je uz jetej udelat ten problem s tlakovanim vody...ale zda se mi logicky ze to je blbost a navic myslim ze ten muj nik je ok...alespon tak vypada.proste to auto delalo,ze kdyz se ohreje na pul budiku tak to dela tlak jako svine a rozpali se voda....a sup ven ze...zatim mam dole jednu palici a vypada dobre...tak to vydim bud na tisko na te druhe nebo na kruplou hlavu...auau...to by bolelo srajtofli
co zkusit dat jeste jednu expanzni nadobu na tu vodu co vyvaris, jak klesne teplota, tak si ji zas motor nasaje zpatky do okruhu... /musi byt otevrena-aby se netlakovala+dostatecne velika....pokud si tedy s tim nechces hrat a patrat kde udelali soudruzi s NSR chybu/ ... je to vcelku overeny a funguje to...
“Ability is what you're capable of doing.”
-
nee, to neni vicko kez by...zkousel jsem ho.kdybych dal tu expanzku tak by mi asi brzo prdnul motor celej,protoze teplota postupne vzdycky stoupala jako prase.ted davam tlakovat hlavy a uvidim...mimochodem to vicko slo zmacknout jen dost ztuha a kdyz to bylo horky tak to normos prepoustelo do hadice na přetlak.je to nake zahadne.parkrat se mi taky kdysi stalo ze kdyz jsem tam neumyslne nalil shitovej benzin tak vylitly hadice na posilovac a servo....zahadne ze...