Jeste neco, co to udela, kdyz mám zaplou klimu a nemam zmacknuty auto?
Vím že se mě smějete, ale já nikdy auto s klimou nemě ( ani muj baworak ji nema ) a kdyz jsem jel v nejakym tak vetsinou jen poloklima a nebo jsem to nezkoumal
Originál zaslal Pivson [B]Jeste neco, co to udela, kdyz mám zaplou klimu a nemam zmacknuty auto?
Vím že se mě smějete, ale já nikdy auto s klimou nemě ( ani muj baworak ji nema ) a kdyz jsem jel v nejakym tak vetsinou jen poloklima a nebo jsem to nezkoumal
Originál zaslal bpytlik [B]i v zime jo?? to je picovina
Co je pičovina? Dusno není horko, dusno = vysoká vlhkost. Dusno máš v zimě v autě furt, protože si taháš z venku vlhkost do auta. A proto máš v zimě a v dešti zamlžený okna. A proto je rychlejší k odmlžení použít klimu, protože ta vzduch vysouší. Je to mnohem rychlejší, než topení na okna a nemusíš se pařit v horku a otvírat okýnka...
Originál zaslal d.aemon [B]Co je pičovina? Dusno není horko, dusno = vysoká vlhkost. Dusno máš v zimě v autě furt, protože si taháš z venku vlhkost do auta. A proto máš v zimě a v dešti zamlžený okna. A proto je rychlejší k odmlžení použít klimu, protože ta vzduch vysouší. Je to mnohem rychlejší, než topení na okna a nemusíš se pařit v horku a otvírat okýnka...
Originál zaslal darmon [B]to tu ale resite nejaky stodvacitky ne ?
Ne. To tady řeším svoje vlastní zkušenosti, kdy jsem se vracel z Alp s autem plným lidí vlhkejch z lyžování a furt jsem foukal na skla jak magor horkej vzduch, abych něco viděl. Viděl jsem, ale v káře byl hic jak v sauně a otevřený okýnko ve 150ti zas rušilo spáče na zadním sedadle Až dlouho potom jsem se dozvěděl tu podstatnou maličkost, že klima vysouší vzduch, takže odmlžení oken během 20ti vteřin je běžná praxe... pozdě.
aha, ja v baworu nikdy zamlzeny okna nezazil, auto je chytrejsi nez ja a kdyz pozna nejakej markantni rozdil teplot co by moh zpusobovat zamlzeni tak pousti na okna teplej vzduch. ale zas na druhou stranu sem nikdy plno lidi jeste nevez.
Me se auto pres zimu mlzilo....teda nez mi kamos poradil at vypnu tu automatickou cirkulaci vnitrniho vzduchu....Od te doby pohodka...Ono totiz jak to zjistilo nejaky bordel ve vzduchu, preplo to na vnitrni okruh a behem chvilky sem mel zamlzene skla...Takze pres zimu to mam off a pohoda
Funkce AUTO ??
Snehova vlocka ?
Krus tvoreny trema sipkama ? [/quote]
Funkce AUTO ?? - udržování nastavený teploty
Snehova vlocka ? - puštění klimy
Kruh tvoreny trema sipkama ? - když ti prdí trábik do rypáčku
[code:1]
Jezus Marjá, proč si lidi jako Vy kupují BMW? to fakt nechápu... co budete dělat ,když tam budete¨mít ještě 2xcomputer? Ten hlavní má ještě, teď nevim presně, dalších asi 20 tlačitek...!!! To budeš mít hlavu jak pátraci BALÓÓn... [/code:1]