Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Muj konec.....

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od RuDoSh »

tak mi bawo stoji zase pred domem.......zase nepojizdne......v patek jsem ho dovezl ze servisu...... :-( odesla mi aut. prevodovka....... :-( musel sem vycouvat dost pudky kopec.......na poprve nic, hrabalo to...........tak sem se trosku rozjel........kour z podauta a skoro to nejelo......dopredu to jede normalne a dozadu uz vubec :-( je to v pr.......tak to tak vidim ze si minimalne pul roku postoji nez budou prachy nebo nez me nekdo nezasponzoruje.... :-(
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No ber to z té lepší stránky,aspoň nemusíš zhánět ty rukavice.... :D :D :D JoJo ,černej humor....
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od vir2l »

a tusis co stim mas? treba to nebude tak drahe :) ale je divne ze to vyslo ze sevisu za takove prachy a uz je to v prdeli, neodflakli tam neco?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RuDoSh »

no stejne mam trochu pocit ze tam neco tajili......majitel servisu dost zna toho byvaleho majitele.......kdyz sem stal na semaforech se zaslaplou brzdou (a polohou D) tak to melo porad tendence jet.....strasne to skubalo cely aute.....a v servisu rek ze je to u tech prevedovek normal......nemuzu to posoudit......jenom spekuluju........kazdopadne zvazuju jestli nebude lepsi (pokud by to bylo moc dahe) tam prehodit manual, jeste se zeptam toho servisaka jestli by to nedelalo neplechu.....no azdopadne to pri tom couvani dostalo zabrat :-( ale kdyby to bylo v poradku tak to vydrzi.... :-( no co nadelam, auto si asi chvilku postoji pred barakem a az budou prachy tak se uvidi..... :-( ale uz v neho nemam duveru.....dal jak na postu a do prace se s tim uz nevydam.........:-(
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od beemwex »

a prodat to v tomhle stavu by byl asi ulet-co?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

uz sem premyslel vratit to do toho bazaru....ale pul roku je uz v pr......a tech penez co do toho vrazilo.... :(
no a musel bych to prodat poradnemu teleti.....ze by neprisel na to ze to necouva :(
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal RuDoSh
[B]uz sem premyslel vratit to do toho bazaru....ale pul roku je uz v pr......a tech penez co do toho vrazilo.... :(
no a musel bych to prodat poradnemu teleti.....ze by neprisel na to ze to necouva :(
:D ÁÁÁÁÁÁ--ÁÁÁÁ---ÁÁÁÁÁ---TAM SOU SUPR TELATA!!!!!!:D
RostaO

#8 Příspěvek od RostaO »

no jo, ale Ti daj tak 35k a to bych to radsi prodal na dily ....
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od RuDoSh »

to to radci necham opravit.......a prodat to stejne nemuzu pze mam jeste rok platit leasing :-/
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Na takovou káru platit leasing?Chlapi vy dneska vůbec neumíte šetřit!!!Na takovým autě přeplatíš majlant. No nevím,nevím.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od RuDoSh »

jo preplatim majlant, ale v zari sem nastoupil do prace nutne sem potreboval auto.......no a za to co sem dal akontaci bych mel tak favorita.....byla to nutnost a dva roky se to da vydrzet....
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Ja jen ,že to není žádná prdel,balík přeplatit a ještě do toho valit prachy
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Baxon »

Já to docela chápu, si něco umanu tak to musím mít a prdim na to jestli přeplatim míň nebo víc. Šetřit můžu až budu v domově důchodců, no ne? :)
No nadruhou stranu je blbý, když se kára sere, splácíš a nevíš kam sypat dřív :shit: .
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Přesně tak ,ta druhá strana.Pochopím,když si někdo koupí novou káru na leas. jé v garanci a nová takže by se neměla kuit a ve finále si to třeba dáš do nákladů.K tomu všemu je leasing nového auta o hodně zajímavější-finančně.Jinak se neboj,že si taky nekoupím to co si umanu,nejednou jsem k vůli tomu žral půl roku paštiky a? můžu zalepit půjčku,ale bezůročnou,Což je dnes velký problém.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Přiznám se ,že jsem prostě v tomhle stará škola.Když na to nemám tak to neřeším.Znám x lidí co se masírovali v nový káře za balík,ale jen 3 měsíce než mu ho zabavili.Prostě si každý musí spočítat jestli na to má.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Baxon »

Jsem si tenkrát usmyslel, že chci E34 v plný peci a pořádně se nevychrápal dokud nestála před barákem. Celý dny lítal a dával do kupy chechtáky. Na splátky jsem ještě nic neměl, musí to být oprus. No, ale když nemůžeš v klidu spát, taky řešení :).
d.aemon

#17 Příspěvek od d.aemon »

Tak tak, souhlas, jsem na tom stejně. Čekám, až se mi nějaký chechtáky přisypou a pak začnu shánět E39 jak zběsilej. To pak mám co dělat, abych se uhlídal a nekoupil první naleštěnou šunku co mi přijde pod ruce... :D
BTW: Myslím, že tady není špatnej zdroj. Každou chvíli se tady něco prodává a většinou už z diskuse člověk ví, o jaký kousek jde.
Krysa

#18 Příspěvek od Krysa »

Leasing na ojetý auto je blbost - když nemáš peníze tak ti daleko lépe vyjde půjčka u banky a následný nákup auta za hotové (úrok z úvěru je menší než to co musíš uvalit na leasingu).
d.aemon

#19 Příspěvek od d.aemon »

No to rozhodně, o tom žádná...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od RuDoSh »

jo a co bych delal s pujckou u banky kdybych je nemohl platit....shanet rucitele a ti by pak meli problemy....tak kdyz na to nebudu mit tak si ten kram zeberou a bude :)
Odpovědět