Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

dveře, zámky, centrál

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
milo
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od milo »

mam drobny problem ... lave zadne dvere su zamknute a nedari sa mi ich ziadnym sposobom otvorit ... cvakne v nich ale "knoflik" nevyskoci a ostanu zamknute ... oprava by myslim az taky problem nebola ale museli by sa rozobrat a na to by sa museli otvorit :-( nestalo sa vam to niekomu? predpokladam ze bude niekde ohnute, vyskocene tahlo ale ako sa tam dostat :cry:
matej
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matej »

no me zase pri centralu nereagujou ty zadni levy dvere. dou otevrit jen zevnitr cudlem. tak doufam ze to nedospeje tak daleko jako u tebe, radsi na to co nejdriv mrknu. stejne ale asi nebudu vedet na co mrkat.:)
milo
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od milo »

ty tam budes mat chybu na elektrike ... mne nejdu otvorit vobec ... elektrika tam ale ide :-/
vally
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od vally »

Mně taky zlobí dveře. Občas se mi stane, že zadní levé dveře se nezamknou nebo neodemknou.
matej
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od matej »

Originál zaslal vally
[B]Mně taky zlobí dveře. Občas se mi stane, že zadní levé dveře se nezamknou nebo neodemknou.

presne,
ze by nejaka vrozena vada e36-tek?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od darmon »

synchronizace zamku jako prvni vec !
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od vir2l »

a to se dela jak?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od darmon »

How to resynchronize the door locks?
• After manually locking or unlocking the system, the door locks may become unsynchronized. To synchronize the locks, close all doors, trunk lid and tailgate. Lock the passenger door by turning the key clockwise into the emergency locking position (approximately 110 degrees from position O). Unlock the driver's door. If any of the locks do not operate, repeat the locking procedure until the locking system is synchronized. This might happen if a door which is not completely closed is locked, or a door handle is lifted before the interior lock button is raised.
Odpovědět