No ale nejrív, se podívej kolik stojí origo, nekolikrat to vyslo dokonce levnejc, ci stejne draho jako u neorigo.
Ovsem vejfuk urcite poridis levnej neorigi.
Zajdi do Auto Štangl, mám možnost do konce července sehnat tlumiče od firmy KYB toje KAYABA japonsko. za velkoobchodní ceny při platbě předem,Darmon je už má na autě.Co se týče výfuku nekupoval bych Bosal, asi bych šel do Walkera
jo tlumice kayaba jsou dobry, mam je od minuly stredy a kvulima urazu jezdim ted malo takze na nich je cca 800km zatim ale zdaj se bejt tezce v pohode. Bosal vejfuk je napicu pac mu silene reznou trubky, po dvou letech je zralej na vymenu
Jo o značce Kayaba už jsem slyšel a zatím samou chválu. Zítra jdu na test tlumičů a o tu zajímavou nabídku u Štangla bych měl na základě těch testů rozhodně zájem, teda pokud se ukáže, že jsou K.O.
Teď mě tak napadá, jaký hodnoty by ten tester měl ukázat, když je tlumič dobrý/špatný, nechci, aby mi v servisu nakecali nějaký bludy.
2 Fugo: můžeš mi eventuelně poslat SZ s kontaktem na tebe, abych se s tebou poté mohl na těch tlumičích domluvit? Dík!
KYB mam sice jen na predku, ale najeto 20 tis. a zadny problem, jenom bych rekl ze jsou o malinko tvrdsi nez standartni boge, taky to o nich pisou na bmwe34.net
Originál zaslal Fido [B]Teď mě tak napadá, jaký hodnoty by ten tester měl ukázat, když je tlumič dobrý/špatný, nechci, aby mi v servisu nakecali nějaký bludy.
Taky sem byl na testu (nejaka akce zdarma) a maji graficky vysledky. Na predku uz je mam docela jety a chlapik rikal, ze to s nima jeste letos vydrzim.
No a ten oscilogram by měl v ideálním případě vypadat jak? Měl by se držet co nejvíc středu? Ten graf je super, ale takhle z něj nic nevyčtu, když nevím, co které hodnoty znamenají.
Mno... je zřejmé, že dokud jsi v zeleném, jsi v pohodě. Pak máš ještě možnost, že to vyleze do žlutého a nejvíc bych se bál červeného. Co ty na to?
:bigok:
Originál zaslal d.aemon [B]Mno... je zřejmé, že dokud jsi v zeleném, jsi v pohodě. Pak máš ještě možnost, že to vyleze do žlutého a nejvíc bych se bál červeného. Co ty na to? :bigok:
Tak jsem byl včera na testu a všechny čtyři mám úplně v pohodě, ani zdaleka to nedosahovalo takových hodnot, jako na tom grafu, co sem přilípl Schejbix, byl jsem příjemně překvapen, chyba bude jinde.
2 Fugo: dík za kontakt, teď asi kšeft neuděláme, ale číslo si ukládám, bude se určitě hodit, mám teď něco v plánu, ozvu se.