Ted posledni dvy dny kdyz to tocim treba v kopci a drim to na 3000 - 4000 tis otackach tak to po chvilce prestane tahnout.......nezrychluje to.......coz je pri predjizdeni docela bad.......musim ubrat plyn.......a pak zas pridat a pak to zas jede.....nevite co s tim?
A nebo čidlo MAF. Je to jen domněnka, ale u Ibizy mi to dělávalo taky a zjistil jsem, že je tam obyč. potenciometr, který se prostě zanes nebo co a ztrácel kontakt. Když jsem pohnul s plynovým pedálem, zase se chyt, ale jen na chvilku. Po vyčištění bylo zase všechno OK.
Originál zaslal RuDoSh [B]Ted posledni dvy dny kdyz to tocim treba v kopci a drim to na 3000 - 4000 tis otackach tak to po chvilce prestane tahnout.......nezrychluje to.......coz je pri predjizdeni docela bad.......musim ubrat plyn.......a pak zas pridat a pak to zas jede.....nevite co s tim?
mam asi taky to stejny, me to dela konkretne asi v 3400 ot, a jen pokud ho furt or delsi dobu skrtim, a jedu jedu, a najednou se to utne, musim dat nohu z plynu a zas ho priskrtit - to je ten rychlejsi postup. nebo mam nohu na plynu furt stejne, a on pak zas zacne tahnout..ale vetsinou dam nohu z plynu pac se trochu leknu a hned automaticky vyslapnu...tak nevim nevim
tak jsem zjistil že to neni olej ale nafta....tece nekama na klimu a tam ji ten remen rozstrikava po celem motoru......btw. chova se to nejak jinak kdyz je vypadle sani?
me tekla nafta z vysokotlakeho cerpadla, nechal jsem ho pretesnit a doufal ze vydrzi, zatim drzi ale nevim jak dlho, uz je to vic jak pul roku...jinak mam dotaz, na vsecky: musim davat new kotouce, zadek je dokonce prasklej, asi na 4 mistech...snad jeste vydrzi. v bawu asi tak 15k sakum prask bez prace, sehnal jsem typare co dovazi asi z rakouska zimermann, a za 4 kotouce + 2x2 desticky me to dava bez prace asi tak 7,5k...cena je cool oproti bawu ale co kvalita?? nemate nekdo poneti o tomhle typu? je to 302 x 12....tak co? zitra jsem k nemu jedu na prehozeni, tak doufam ze sem neudelal zle.....
No jestli sou vrtane tak super, zimermann je dobra znacka...a desticky mas jake??Ty zimermann nedela...A jinak cena super,me staly enom predni kotouce + 4 desky 6k...
tak kotouce mam a je to super, takovy to chveni pri lehkym brzdeni uz neznam, ale jak sou novy tak sou jeste trochu tuzsi, jinak desky tam mam Mintex..jsou to tusim anglani..snad ok..
Hmm.....minuly tyden mi v Jindrichove Hradci uletel klinak.......nastesti oprava 210 kc......tak jsem nejak opatrne dojel domu a dal to konecne do servisu........takze praskla hadice od turba, vyteceny tlumic u ridice, vysypane lozisko v zadnim kole......a sjete brzdove desky......... :-/
ach jo ach, copak sis to koupil? holt u ojetiny je to loterie.
ja mam nalitano 238.000 dle tacho, v servisu rikali, ze takovej stav se nevidi a za tu dobu jsem menil jen baterku a klimafiltr...
200,238, porad malo, moje sunka uz tahne na tristovku, ma 278 a lita jako protrzena, ma porad stavu do jizdy a dokaze me furt prekvapovat, jen bych potreboval par lovaku a trochu ji upgrejdnul a poopravil, jinak doufam ze tu jeste dalsi stovku bude...nalitam rocne tak padesat, tak mam pocit ze uz bych mel pomalu pokukovat po novejsi, takova e39 by bodla....
Originál zaslal Martinéz [b]ach jo ach, copak sis to koupil? holt u ojetiny je to loterie. ja mam nalitano 238.000 dle tacho, v servisu rikali, ze takovej stav se nevidi a za tu dobu jsem menil jen baterku a klimafiltr...
to auto uz mam skoro rok a predtim bylo v poradku......ty desticky a tlumic je moje chyba.....a zbytek jsou vecy co se na starsich autech stavaji......no zas snad budu mit s opravama na pokoj........(kdyz nepocitam oleje a udrzbu tak je to poprve v servisu)