baxon: A ma to aspon faceliftove svetla a Mkovy paket??? Se mi ta cena zda naprosto normal(mozna az moc)....Zhruba stejne prachy budu chtit za to moje s Mpaketem a faceliftovyma svetlama.....
:hm: , ale diesla, bez urážky, ale těch je v inzerátech jak když naseje.
Zbytek nevím, poreferuju až v týdnu, pokud bude zájem. No a jestli to je libovka, tak se nechá zaplatit. Radši připlatit, než nějakou dotáhlou levnější roztřelenou totnu panaorel, no ne?
No tak to s tebou úplně souhlasim. Z rajchu ty auto jsou opravdu zachovalejší. Nejhorší auta jsou, co jsem poznal z PHY. Ne, že by byly pražáci nějaký čuňata, ale tam ty silnice :shit: . Podvozky uplně v hnoji a pomlácený z porkoviš?. Já bych tam zuřil snad každej den.
Uvidíme, třeba udělám výlet. Ale u nás se už dá taky pořídit dobře a mnohdy levnějš než venku.
No zalezi......jak co a jak kde...Bouracky f poho a kdyz vim kde hledat,tak najdes i nezborene za dobre prachy...Napr 320d (150koni), r.v.2002, s normal vybavou do 600k.....
Muzu pres kolegu nechat dovezt max. rok stare auta za gut ceny....podobne jako tu 320d....dale treba 530d taky 2002 do mega atd...uz presne nevim co rikal ze tam maji,bych se musel poptat.
Do mega? To nejsem šílenec, nevysypu celou vatu do káry, no a ještě by mi stejně chybělo :cheche: . To opravdu ne i když to je asi zajímavý. A diesel taky ne. Spokojim se v pohodě s 5 - 6 let starym benzínem, ale hezkym.:super:
no je fakt, ze v nemecku si velky obsahy dost cenej, kdezto u nas se drzej HLAVNE diesely a pak optimum tak 520i az max 528i, ale na to uz se u nas taky sere...
baxon: jestli mas prachy po kupe, na tipcars 528,98,seda metla(skoro jako cerna),seda kuze,navi,mvolant,mpacket, facelift 2002,el.sedacky...krasa,hnedka bych ji menil za to moje...To je presne auto jake jsem vzdycky chtel....PRODAM MOJE TDS ZA 440k,nebo vymenim za tamto
to:bpytlik tak to máš pochvalu, fakt voňafka. Čumim na tipcars ta 4x v týdnu, ale už jsem tam tak 14 dní nebyl. No tak přesně něco podobnýho shánim. Akorát ta bílá kůže. Vypadá to dobře, ale na údržbu to bude asi maso.
Ta výbava je přesně ono :super:.
Počkám až po prázdninách. Ještě by se měly dokutálet nějaký love, tak by to hodilo na nějakou tu 2 tisícovku. Pořád mi leží v hlavě ta 525i, tak ještě šetřim.
Kdyby mi to klaplo, tak to bych byl spokojenej parchant.
Díky za tip.