Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
žere jak protržené
-
- Kontaktovat uživatele:
No mě se taky hrozně líbí, si piš že sem o ní znovu uvažoval. Vždycky se po ní na silnici ohlídnu se slovy "hmm 38".
Ale v 39 jsem se ještě nesvezl, jinak snad v každym bavoru, mimo Z8, Z9 a podobnech extrémů. A je to pětka. Zlatá střední cesta. Líbila by se mi 523. Ideální motor pro tohle auto. Ale jsem trochu rozmazlenej a náročnej na výbavu. Základ je velkej bordcomuter, šíbr, klima nemusim, ale líp se to pak prodává, a sedáky v kůži el ovládaný, tak za ty bych se taky nezlobil.
Pokuď by byla ve slušnym stavu a hezky vybavená, překouz bych i 520i.
Ale v 39 jsem se ještě nesvezl, jinak snad v každym bavoru, mimo Z8, Z9 a podobnech extrémů. A je to pětka. Zlatá střední cesta. Líbila by se mi 523. Ideální motor pro tohle auto. Ale jsem trochu rozmazlenej a náročnej na výbavu. Základ je velkej bordcomuter, šíbr, klima nemusim, ale líp se to pak prodává, a sedáky v kůži el ovládaný, tak za ty bych se taky nezlobil.
Pokuď by byla ve slušnym stavu a hezky vybavená, překouz bych i 520i.
No rozdil to je poradnej.....Mam 170koni (stejne jako 523) a proste tam tech 30 koni navic co ma 528 chybi (nedaji se s tim delat powerslidy:( )Trojka za rok na pojistce,to mas necele 3kila za mesic...To projezdis za den na benzinu/nafte.Fakt nechapu lidi,co todle resi...Proc bys u nas nemoh jezdit s 540??Ja litam po okreskach bezne 160 a zadne problemy mi to nedela (akorat pak uz nemam akceleraci na to predjizdet kdyz nekdo jede treba 130 a brzdi me:)) A jaci chudaci za mnou??Akorat to poradne kouri a za mnou si rikaji ze to mam nejaky shit s vyjebanym motorem,ale to mi muze byt u prdele 

-
- Kontaktovat uživatele:
Máš 170kobyl v tom načipovanym TDSu? Tak to s tim benzínem vůbec nesrovnávej to je nebe a dudy. Teď mám 535i tak vim co je "jenom" trojka ročně a jak tady využiju auto co dělá dvě kila v pohodě. Stojíš víc na brzdách než jedeš. Kupovat 540 abych se sní ploužil 160 po okrskách to taky ne. Připadá mi blbý, když mi z napucovanýho bavora lítaj brikety jak přepravky. Nezlob se, ale ta 523 mi připadá jako dobrej kompromis.
To víš, že by se mi líbil ten novej 2,5. No ale co naděláš 900k za 2001 do kupy prostě nedám:(
To víš, že by se mi líbil ten novej 2,5. No ale co naděláš 900k za 2001 do kupy prostě nedám:(
Taky nechapu proc 900k?? Si kup 530d,sezenes uz kolem 600k f poho...A s mojim tds natru 523 prdel kdykoliv a kdekoliv....
Taky nechapu tvuj nazor na 540 a nase cesty.Prvni pises ze by to chtelo X5(takze jako ze sou rozbite) a pak ze je nanic,protoze se muzes akorat 160 plouzit po okreskach.Ale to neni o tom ze jedes 160 nebo 260,ale o tom ze s tou 540 predjedu skoro kdekoliv v jakekoliv rychlosti a kdyz nebudu vylozene potrebovat nemusim ani podrazovat.Kdezto s "ubohou" 523 kdyz budes chtit predjet budes podrazovat jako drak a tocit to az do nebes. A taky s ni muzes zapomenout na projizdeni zatacek dverma napred,protoze tomu tech 30 koni proste chybi...
Taky nechapu tvuj nazor na 540 a nase cesty.Prvni pises ze by to chtelo X5(takze jako ze sou rozbite) a pak ze je nanic,protoze se muzes akorat 160 plouzit po okreskach.Ale to neni o tom ze jedes 160 nebo 260,ale o tom ze s tou 540 predjedu skoro kdekoliv v jakekoliv rychlosti a kdyz nebudu vylozene potrebovat nemusim ani podrazovat.Kdezto s "ubohou" 523 kdyz budes chtit predjet budes podrazovat jako drak a tocit to az do nebes. A taky s ni muzes zapomenout na projizdeni zatacek dverma napred,protoze tomu tech 30 koni proste chybi...
-
- Kontaktovat uživatele:
Dízly jsem prostě už zavrhl. Mám s nima svý zkušenosti. V tom mě nikdo nepřesvědčí. Už jsem se rozhodl. Uvidíme, povozíme, vyzkoušíme, vždy? to nebude láska na celej život. Můžeme porovnat, samotnýho by mě to zajímalo. Ale když neseženu vybavenou 523, tak pujdu do 528. Výbava je přednější než motor a teda hlavně stav hejo. 

-
- Kontaktovat uživatele:
bpytlik: Hele to je na dlouho. Jsou ti co na diesela nedají dopustit a ty co jezdí zásadně v benzínech. No a já jsem ten benzínovej. Na podzim jdu do něj. Uděláme sraz, můžeme prohodit, vyzkoušet, posoudit a :dialog: . Všechno má svý pro a proti. No ale hlavně e39. Fakt se na ní těšim. Přes zimu se sní budu :hug: a na jaře vyletí krasavice.
doma mame a snad vzdycky meli diesly.... ja mam vzdycky mit taky diesla a pokazdy skoncim nejakym zahadnym zpusobem u benzinu.... ale a) diesl jedine turbo /krom TDs motoru me charakteristika nepresvedcila/ b) je to vahove porad poznat c) uz jen kvuli tomu smradu pri tankovani, servisu a pod...
“Ability is what you're capable of doing.”
Originál zaslal bpytlik
[B]baxon: si sedni do nove 330d coupe....Uz jenom to ze bawo dalo do coupe diesla o necem svedci...a kamos co v tom jel a nesetril chvalou taky...Uz se tesim na 30.5 kdy ji taky prubnu:)
30.června si jedu pro toho mýho novýho mazla 330d, tak se mužete povozit a okusit kouzlo dieslu...