Mno, tyhle svetla se teprve "maji" vyrabet a ma to na svedomi nemecka firma MTS , meli vyjit uz ted na zacatku brezna a stat 249,- Euro, ale jak to vypada tak nic nebude, pac firma MTS krachuje....
Aha, ja jsem ten odkaz mel bookmarkly od prosince a taky jsem cetl ze maji byt az v breznu, ale kdyz jsem vcera videl ze je maji v nabidce a muzes je dat do nakupniho kosiku, tak jsem myslel ze uz jsou ready. Nechapu proc je jinak maji v nabidce.
Jj, ta cerna je paradni, lip uz e34 asi udelat nejde. e34 je prikladem toho, ze v jednoduchosti je krasa a nekdy je mene vice. na e36 se da placat plastama jak je libo, ale u e34 je to vrazda.
jinak ta modra touring s M3 motorem je sice cista a hodne draze udelana, ale ten predni naraznik nic moc. Kdyz date e34.de, pak links, je tam odkaz bmw-style nebo neco podobnyho...tam je...
Originál zaslal M3power Mno, tyhle svetla se teprve "maji" vyrabet a ma to na svedomi nemecka firma MTS , meli vyjit uz ted na zacatku brezna a stat 249,- Euro, ale jak to vypada tak nic nebude, pac firma MTS krachuje....
tak to jsou luxusní lampy na E36, něco podobný dělá JOM ale tyhle jsou hezčí a hlavně za poloviční cenu, a jak to je s tím krachem, jak dlouho budou ještě fungovat?
ad Xenony - no uni sada se tam da nebastlit, ale kdyz tam nabastli originaly z E39, tak je to efeknejsi - Angel Eyes atd...akorat to holt stoji vic penez. Nicmene kdybych se mel rozhodovat, tak koupim tady ty zmineny svetla za 250EUR a jesto to nejak vyresim s Xenonama a budu mit nejkrasnejsi kukuc na E34, co se da vymyslet.....a pak mi to nejaky kurvy na sidlisti jen tak ze srandy rozflakaj, nebo ukradnou
Nejvyssi cas zacit srazovat, at se par fandu E34 taky pozna :gobeer:
Jo a jeste k tematu..za kolik se tak daji sehnat angel-eyes orig. E39 na vrakaci? Asi by to vyslo draz nez ty na MTS...ne? jo a jeste tam jsou docela lakavy ty bocni ciry blinkry a hlavne ty pripravovany predni ciry, na ty bych si klidne rad pockal...
...no jak jsem tady uz psal, tak znamymu nekdo tedka predelava do normalnich E34 svetel paraboly z E39 a tvari se, ze to vyjde cca na 8tisic. Ale neni to z novych svetel E39, ale z nejaky bouracky. A jeste k tomu se o zna s klukama z vrakalu, takze mu dali asi i lepsi cenu nez nekomu neznamymu. No zaver by mel byt takovy, ze ty novy svetla jsou asi lepsi a lacinejsi volba. Taky to neni zadny dobastlovani, ale elegance.
Srazy: ...no co k tomu mam rict....jsem z Brna...nepripada mi to nejak potupne nebo podobne, ale je to trochu daleko od hlavniho stanu E36...:walk:
...to je otazka. Mam takovy pocit, ze i s Angel Eyes, ale definitivne to budu vedet az asi za tyden, kdy by mel mit cas a snad to necha konecne namontovat.
...no jo, ale 18 uz se asi neda jezdit. To ti musi utrepat prdel. Ja jezdim na 16kach a uz tak je z toho docela kostitras...jo a kdyz jsou treba nekde vyjety koleje, treba jako na Videnske v Brne, tak to plave, ze vypadas jako ozralej ridic.:bang: