Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

SmartTOP na E93

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
eMeF

#1 Příspěvek od eMeF »

Nemate nekdo zkusenost s dodelanim funkci na skladaci strechu? Rozciluje me, ze se neda natahnout na dalku a pri otevreni se nezavrou okna. No a taky by se hodilo, kdyby slo sundat a nahodit strechu za jizdy. Dokodovat se to udajne neda:(

Nasel jsem toto http://www.motivemods.com/Mods4Cars-BMW ... tlfbw3.htm Dole je i video.

Diky!
xyron
Klubové ID: 2105

#2 Příspěvek od xyron »

eMeF píše:Nemate nekdo zkusenost s dodelanim funkci na skladaci strechu? Rozciluje me, ze se neda natahnout na dalku a pri otevreni se nezavrou okna. No a taky by se hodilo, kdyby slo sundat a nahodit strechu za jizdy. Dokodovat se to udajne neda:(

Nasel jsem toto http://www.motivemods.com/Mods4Cars-BMW ... tlfbw3.htm Dole je i video.

Diky!
Nakodovat lze natazeni na dalku, ty okna nevim... za jizdy manipulace neni mozna v originale...
pragdejf

#3 Příspěvek od pragdejf »

pac by se ta tezka plechova strecha pri prejezu nakyho vymolu rozpadla. neni to lehkej kus hadru...
eMeF

#4 Příspěvek od eMeF »

Asi mate recht. Myslel jsem, ze sundavani za jizdy je priplatkova vybava, ale v navodu jsem to nenasel takze asi ne.

Ten smartTop modul to nicmene umi...
xyron
Klubové ID: 2105

#5 Příspěvek od xyron »

Jak píše viz výše, taky bych se toho bál... ono to je dost citlivé...
eMeF

#6 Příspěvek od eMeF »

Asi mate recht. Myslel jsem, ze sundavani za jizdy je priplatkova vybava, ale v navodu jsem to nenasel takze asi ne.

Ten smartTop modul to nicmene umi...
pavproch

#7 Příspěvek od pavproch »

pletu se, nebo m4Zlik (e89 MY2009) umí sundavat (pevnou) střechu i za pohybu (do nějakých +/- 30kmph)? sem to ještě nezkušal....
Odpovědět