Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 325td(s) asi turbo dela bordel
-
Zdravim,nevite nekdo o nejakem mechanikovi,nebo nekom sikovnem z okoli Ostravy-Noveho Jicina?Mam problem se svoji E36 325td.pri neutralu jde slyset turbo pri pridani plynu,ale pri jizde vubec nezabira,jestli je tam pry nejaka jednotka nebo nejake cerpadlo k turbu a kdyz jsem byl v jednoum "servisu" ,tak mi rekli,ze to muze mit vliv i na studene starty,protoze rano nastartuju na 3 pokus a odpoledne treba az po 5 minutach.Diky moc
- blackjack
- Klubové ID: 3035
jak si přišel na to že nezapíná turbo... u TD je ten nástup turba velmi plynulý a méně znatelný, na rozdíl od TDS kde vyloženě kopne. Máme doma obě auta a myslím si že lajk by u toho TDčka při zátahu ani turbo nepoznal.
Studené starty bývají většinou žhavičkama.
O žádné sofistikované elektronice turba u tohohle motoru mluvit nemůžeme, jediné co ho nějak ovládá je westgate, a ten si myslím že je dokonce ovládaný mechanicky za pomocí táhla. Když tak mě někdo opravte, mě turbo ještě drží, takže jsem ho neměl důvod studovat, takže poloteorie
Studené starty bývají většinou žhavičkama.
O žádné sofistikované elektronice turba u tohohle motoru mluvit nemůžeme, jediné co ho nějak ovládá je westgate, a ten si myslím že je dokonce ovládaný mechanicky za pomocí táhla. Když tak mě někdo opravte, mě turbo ještě drží, takže jsem ho neměl důvod studovat, takže poloteorie