Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Přestrojení vnějších zrcátek
Máte někdo zkušenost, jestli jde přehodit vnitřek zrcátka (sklápění, vyhřívání, paměť sedaček, elektrochrom) do zrcátka, které je původně s jednodušší výbavou? Vše mě funguje, mám jen vadný kloub a rozdíl v ceně je nesmyslnej.
Díky za reakce!
EDIT 26.11. 2013
Kdyby to někoho zajímalo, tak zrcátka (konkrétně E53) jdou udělat komplet podle vlastních představ (pokud máte třeba starší díly z rozbitého). Stačí pouze funkční sklelet, to ostatní jde v pohodě přeházet včetně sklapování, elektrochomu atd a lze snadno i doplnit konektor (jsou stejný, jen různě obsazený). Není to nic složitýho!
Díky za reakce!
EDIT 26.11. 2013
Kdyby to někoho zajímalo, tak zrcátka (konkrétně E53) jdou udělat komplet podle vlastních představ (pokud máte třeba starší díly z rozbitého). Stačí pouze funkční sklelet, to ostatní jde v pohodě přeházet včetně sklapování, elektrochomu atd a lze snadno i doplnit konektor (jsou stejný, jen různě obsazený). Není to nic složitýho!
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
no jde to bez problémů .. sám jsem to dělal a dokonce motorky pasovali z e39 na e46 

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
jestli ho máš zlomené tak kup na vrakáči a budeš mít klid (já opravoval jedenkrát ukopnuté na e39 a jednou mi nefungovalo nastavování jedním směrem na e46) ... 6500,- je nějaký zbytečný úlet.louis píše:Super zpráva, rozdíl v ceně dělá u jednoho zrcátka 10000 Kč. I tak to nejlevnější stojí asi 6.500, tak sháním rady, abych ho neobjenal a nebylo mi k ničemu. Díky!

No jo, já jsem vrakáče obvolával, málokde něco mají a chtěli za to 4000 Kč. To je bez dokladu a bez odpočtu DPH. Když si koupím s dokladem a odpočtem DPH, mám to skoro za stejný prachy a je to nový. Kdyby to někdo dal tak za 2500 Kč, to by byla jiná píseň, ale o ničem takovým nevím. Prošel jsem forum a nikde nic. Neměl bys nějakej tip?
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
to potřebuješ na X5 tku? a které ... známý měl rozbité levé (potkal se s autem doprotivky) a kupoval ho na vrakáči za 2,5tis Kč (pokud potřebuješ levé tak se ho zeptám jestli ho již vyhodil ... měl rozbité sklo a ten vnější plast kloub a motorky byly OK).

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
tady máš komplet levé za dvojku: http://auto.bazos.cz/inzerat/28921524/B ... rcatko.php
a když pohledáš tak seženeš i pravé (ceny se pohybují kolem 2,5tis Kč nikoliv 4tis jak jsi psal) . třeba tady http://auto.bazos.cz/inzerat/29028382/P ... 105tis.php
a když pohledáš tak seženeš i pravé (ceny se pohybují kolem 2,5tis Kč nikoliv 4tis jak jsi psal) . třeba tady http://auto.bazos.cz/inzerat/29028382/P ... 105tis.php