Zdravím, uvažuju o koupi Dension Gateway BT PRO http://www.mp3auto.cz/bmw/s-podporou-te ... handsfree/
V autě mám pouze boardmonitor 16:9 s kazetovou mechanikou, v kufru BM54 modul a to je vše. Buď pořídím CD changer, což by mi nevadilo, jelikož cédéček mám hodně, ale co mi chybí z minulého auta, je BT handsfree. A jelikož originální řešení od BMW se pohybuje okolo 15.000,- ... tak volba padla na Dension. Měl by to být takový lepší Xcarlink, ale každý tvrdí něco jiného. Jeden říká, že to je super, druhý mi to nedoporučuje. Líbí se mi na něm, že vše lze ovládat tlačítky na volantu, jak hudbu, tak i přijímat hovory, mohu k němu připojit třeba externí disk nebo velkou flashku se spoustou hudby. Jde mi hlavně o tu funkčnost a hlavně i kvalitu hudby. Na tu jsem docela dost rozmazlený, Harmana sice v autě nemám, ale veškerou hudbu mám nahranou ve FLACu nebo jiném bezztrátovém formátu. Prostě nechci, aby mě limitoval nějaký nedostatečný výkon toho Densionu.
Máte tedy s tím někdo zkušenosti? Ty Densiony jsou asi co se týká hudby na stejné úrovni, ale pokud by se našel někdo s konkrétně tímto modelem, nechť se prosím podělí o zkušenost. Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dension GATEWAY BT PRO zkušenosti
-
- Klubové ID: 2855
osobně myslím, že je vždy lepší originál řešení. O Dension jsem uvažoval, ale pak jsem ho poslal do kopru. Dost lidí mi to rozmlouvalo. Origo mě stálo o něco více, ale nelituji.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Klubové ID: 2855
jo v pohodě, psal jsem že je origo dražší. Podle mne do auta nepatří žádné neorigo věci, žádné napelovací sračkz na sklo (navigace) apod. Ale to je můj názor. Samozřejmě chápu že 20tis je poměrně dost peněz.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Prave... taky toho nejsem nazorem ze by tam mely byt nejake neorigo blbosti, cest vyjimkam. Co se tyka ale densionu, tak ten se chova jako original reseni v podstate, jednotka je schovana za tapecem v kufru a boardmonitor i volant se chova jako u origo reseni. Jak tak koukam ale, tak moc lidi ho tu asi nepouziva. Jen na marketingove reci nedam, ale realnych zkusenosti neni moc.