Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Skla světel E36

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
marecekoi

#1 Příspěvek od marecekoi »

Čau nemáte někdo radu, tip a nebo zkušenost s nákupem nových skel pro přední světla na E36??našel jsem všechny tak kolem 1500kč a pak jsem našel nějaké na aukru za cca 600 obě.Nevíte kde se daj sehnat kvalitní a za dobrou cenu???světla jsou ZKW.Díky Marek
balda88
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od balda88 »

Já bych šel spíše do světel DJ Auto, jsou to povedené repliky.
marecekoi

#3 Příspěvek od marecekoi »

Ja ale nechci nový světla, mám tedka na autě depo a chtěl bych se vrátit k serii,ale skla u původních světel jsou už omlácená od kamínků.
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Moje zkušenost s replikantskýma světlama není dobrá. Svítí mizerně, plastová parabola jako by byla nastříkaná sprejem i se zastříkaným prachem a komárama, plastové úchyty praskají, do světla pak teče a blinkr visí jen na kabelu a tyčce v blatníku, ...
Teď mám originální Bosch H1 s čočkou, zrcadlo je kovové s galvanickým chromováním. Rozložení světla a geometrie rozhraní světlo-tma neporovnatelná s replikantskýma. I vnitřní rozptylovací skla jsou ze skla.
Jedno vnější krycí sklo jsem koupil nové, v ACI, po slevě na bmwklub těsně pod dva tisíce, ale je ze stejné fabriky jako originál, i když logo není Bosch ale Magnetti-Marelli, je fabrika stále tatáž - Automotive Lighting Czech Republic :-D Porovnáním vedle sebe dvou kusů s mnohaletým rozdílem stáří je vidět, že výrobce je fyzicky stále týž, i když dnes s jiným jménem.

http://www.al-lighting.cz/vismo/dokumen ... obrazeni=2
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Odpovědět