Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě sedmičky - obecné rady:
Pokud nepotřebujete nutně auto ted došetřete pár korun a kupte klidně e38 728i pro vás to bude luxusní svezení a za přijatelné peníze se dá levněji servisovat jak V8 a pokud narazíte na krásnou voňavku není co řešit. Auto pro radost a na víkendy . seženete od 90-140tis. Záleží kde na jaké narazíte
Auto přeci nemusíte mít ted hned. Klidně hledejte dál a šetřete peníze ... budte mít 110-130tis a to už se dají pěkné vonavky sehnat ... na mobile.de se občas nějaké objeví ...občas i tady na klubu.
Já mohu motor 2,8i automat ZF jen doporučit. Na 7er je to auto lehké pouze 1760kg oproti V8 které jsou o 150-200kg těžší a servis a díly na R6 jsou taky levnější. auto je v běžném provozu velice svižné... nebude to trhač rekordu ale taky se to dá rozumně servisovat a provozovat.
A zvuk R6 na 7er je mnohem krásnejší jak u 5er BMW.
Pokud bude v perfektním stavu není co řešit.
Auto přeci nemusíte mít ted hned. Klidně hledejte dál a šetřete peníze ... budte mít 110-130tis a to už se dají pěkné vonavky sehnat ... na mobile.de se občas nějaké objeví ...občas i tady na klubu.
Já mohu motor 2,8i automat ZF jen doporučit. Na 7er je to auto lehké pouze 1760kg oproti V8 které jsou o 150-200kg těžší a servis a díly na R6 jsou taky levnější. auto je v běžném provozu velice svižné... nebude to trhač rekordu ale taky se to dá rozumně servisovat a provozovat.
A zvuk R6 na 7er je mnohem krásnejší jak u 5er BMW.
Pokud bude v perfektním stavu není co řešit.
- Přílohy
-
- Taky jsem si udělal radost s jednou 7er 728i e38 :)
- bmw728i_2.jpg (190.85 KiB) Zobrazeno 453 x