Objevil se mi na E36 únik chladící kapaliny a tím, že když jsem nechal klimatizaci naplnit a zapl ji tak z ofuků šlo barvivo. Čili otázka zní je možné aby to foukalo někde kolem těsnění? Poslední spoj klimy je pod stěračema a hned vedle je nasávají pro topení nebo je mě napadá možnost, že mohl prasknout špatným naplněním (přeplněním) výparník uvnitř topení díl č.2 ?
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... den_cable/
Byl by jsem rád za každé info než začnu dolovat celé topení ven.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 unikající náplň klimatize
Info ti řekne kdokoliv že máš hledat spoje jsou i u výparníku je tam expazní ventil okolo kterýho to taky může foukat. Ale chce vzít UV lampu brejle a rozebírat a hledat jinak to nebude OK. Dodělávání klimy je právě hroznej průser že se ti nikdy nepovede ty spoje udělat tak jak se mají udělat. Máš všechny těsnění nový ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Těsnění se nové dávalo. Dneska jsem vyndal topení a po rozebrání topení vypadá na oko vše ok, nikde na první pohled žádný barvivo.
Čili, zítra nakoupím nové těsnění a dám ho tam. Co jsem jedno těsnění zkoumal tak je možná malinko žvýklé, ale je mi divné, že při plnění to drželo tlak.
Buď to unikalo někde kolem těsnění a hned to nasával větrák topení nebo je špatně něco v topení, ale doufám v to těsnění, ale moc tomu nevěřim.
Čili, zítra nakoupím nové těsnění a dám ho tam. Co jsem jedno těsnění zkoumal tak je možná malinko žvýklé, ale je mi divné, že při plnění to drželo tlak.
Buď to unikalo někde kolem těsnění a hned to nasával větrák topení nebo je špatně něco v topení, ale doufám v to těsnění, ale moc tomu nevěřim.