Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Jakou barvu na difuzor

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
chip
Klubové ID: 833

#1 Příspěvek od chip »

Přemýšlím, jakou barvu nastříhat na difuzor m-techniku. Zda volit stejnou barvu jako celý vůz - Titan Silver, nebo to hodit do černé matovky. Co byste volili vy? Případně nějaký kód pro tu černou matovku, ale ono asi moc druhů nebude....
Itchy
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Itchy »

cerny mat urcite.. taky to tak chci vypada to pekne.. cerne listy narazniku a cerny difuzor. lahudka
Honza325

#3 Příspěvek od Honza325 »

U mě se sice jedná o E61,ale dlouho jsem přemejšlel do jaký barvy zadní difuzor. Mám barvu silbergrau metalic,takže jsem chtěl nějakou černou lesklou. Se známym v lakovně jsme prolistovali vzorníky barev různých automobilek a nakonec jsme vybrali ze vzorníku Porsche - vysoce lesklá černá se zlatou perletí, viditelnou na prudkym slunci. Jinak je jen hodně lesklá černá. Výsledek je velice zajímavej..
Jinak kdybys taky náhodou listoval vzorníkama, doporučuji mrknout na Lamborghini a Aston Martin - velmi zajímavý barvy :wink:
chip

#4 Příspěvek od chip »

Však já to mám na stejný vůz jako ty. Mohl bys prosím ukázat fotky. Nejlépe na slunci a ve stínu. Mám podobnou barvu jak ty, jen asi o odstín tmavší. Lesklá černá mi nenapadla, tak ať vidím, jak to vypadá.

Ty vzorníky projedu, dík za tip. :wink:
chip

#5 Příspěvek od chip »

Zatím se mi líbí toto:

MAT
Obrázek

POLOMAT
Obrázek

Zatím jsem pro polomat, ale rád si prohlídnu i ty lesklé.
Honza325

#6 Příspěvek od Honza325 »

Ahá, já myslel že na trojku.. Já když jsem koupil zadní nárazník, tak byl v barvě Carbonschwarz a difuzor potaženej černou matnou, docela kvalitní folií a myslim, že nic moc.. V určitých chvílích to ve mě budilo dojem, jako bych si nepřiplatil za celolakovanej nárazník :D Ale to je samozřejmě pouze můj názor :!: Na jiných autech - E92, E87 takovej dojem nemám..
Jinak u známýho v lakovně jsem si pujčil na ty vzorníky i takovou tu speciální pistoli/lampu od 3M (prý to je snad nejdokonalejší napodobení denního světla nebo slunce, už nevim..) s tou když si posvítíš na danou barvu, má uplně jinej odstín a zrnitost, než třeba vidíš v šeru. S ní jsem hledal ty perleti. Tahle barva je několikavrstvá a na pohled je hodně silná/tlustá.

Přikládám pár fotek, tak snad se zobrazej. Jen mám fotky pouze ze zimy. Aktuální foto nemám - auto je zrovna jak prase, ale pro představu jsem mokrym hadrem otřel a vyfotil tu perleť (foceno mobilem už za šera a jako odřené to jen vypadá..:wink:
Narychlo jsem vygůglil fotku E60 s matnym difuzorem, tak mužeš porovnat
Přílohy
Přijde mi to, že s matnou nelze srovnávat..
Přijde mi to, že s matnou nelze srovnávat..
5.jpg (24.2 KiB) Zobrazeno 1212 x
Omlouvám kvalitu - jen pro představu
Omlouvám kvalitu - jen pro představu
4.jpg (58.9 KiB) Zobrazeno 1212 x
3.jpg
3.jpg (54.45 KiB) Zobrazeno 1212 x
2.jpg
2.jpg (71.34 KiB) Zobrazeno 1212 x
1.jpg
1.jpg (69.38 KiB) Zobrazeno 1212 x
Honza325

#7 Příspěvek od Honza325 »

Navíc si myslim, že už ta černá matná na autech pomalu vychází z módy a začíná frčet lesklá. Bílá, hnědá.. :)
chip

#8 Příspěvek od chip »

Tak musím uznat, že metla má taky něco do sebe. Nechtěl bych, jak si říkal, abych si pak připadal, že to lakýra zapomněl vzít :-). Budu na to ještě dlouho zírat než se rozhodnu :roll:.

Každopádně dík za snahu :wink:
Honza325

#9 Příspěvek od Honza325 »

Joo neni zač :wink:
Taky je to aspoň malá odlišnost od jiných..
Joy
Klubové ID: 3254
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Joy »

Ja bych to nestrikal vubec. Sam mam Mkovej difuzor v zakladnim cernym plastu a prijde mi, ze to tam sedi nejlip. Kdyz bych ale fakt musel, tak asi cernej mat.
Odpovědět