Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMWaci poradte
Znalci, BMWaci, fajnšmekři poradte. Mam v zameru koupit BMW 3 kupe r.v. 2007-. Motorizace a tod prvni rada premyslim o 330i nebo 330d? Rozhodne 6valec, o 4 valci typu320 o tom se netreba bavit pro mne to neni pravy BMW motor to musi byt proste 6valec. Dodam, ze hodne cestuji. Tak ze i spotreba hraje roli ale po shlednuti par recenzi zase tak velky rozdil dieselu ci benzunu neni.Ted dalsi otazka: automat nebo manual? Jsem manualista, ale hodneeee se mi zamlouva i automat. A ted jeste jedna takova malickost, jak je to v zime ze zadokolkou? Ulitne Vam nekdy zadnice na snehu ci naledi. Ma smysl xdrive nebo je to jedno, kdyz uz v dnesni dobe je tolik vychytavek ze vam elektronika v zime nedovoli karambol? Ma posledni zadokolka skoda 105. V zime jsem si to naramne uzival az jsem se parkrat vysekal
No jo skoda 105 za par tisic to zase tolik nebolelo. Moc mi pomuzou vase nazory ci zkusenosti. Moooc dekuji. Hodne zdaru [/b]

-
- Klubové ID: 3254
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je hrozně složitý a je to věc osobní preference a předevšim toho, co od toho auta chceš. Jestli potřebuješ něco na dlouhý cesty, tak diesel v automatu dává smysl. Pokud chceš něco na zábavu, tak benzín v manuálu dává smysl. Pro mě osobně takovej "kompromis" by byl benzín v automatu, dá se s tím blbnout celkem slušně, výkonu to má víc než dost na to kolik to váží a při dálkách je spotřeba +- autobus totéž.
Sám mám 2,8 v automatu a ač mi automat nevoní, zvykl jsem si velmi rychle. Je pravda, že v cabriu je to trochu o něčem jiném.
V zimě - kdo se bojí nesmí do lesa.
Nicméně 4kolka dává rozhodně smysl. Ta jistota je o dost větší.
Sám mám 2,8 v automatu a ač mi automat nevoní, zvykl jsem si velmi rychle. Je pravda, že v cabriu je to trochu o něčem jiném.

V zimě - kdo se bojí nesmí do lesa.

- BudVlad
- Klubové ID: 1841
Rok výroby nic neznamená. Koncem roku se začíná vyrábět model na příští rok. Na začátku 2007 mají 325i a 330i motor N52B25 a N52B30. Koncem roku se vyrábí model 2008 a obě auta mají N53B30.
Každý má jiné požadavky na auto, takže je těžko někomu radit. Já bych nikdy nekoupil přední náhon, nafťák, nebo automat. Někomu to ale vyhovuje a je s tím spokojen.
Každý má jiné požadavky na auto, takže je těžko někomu radit. Já bych nikdy nekoupil přední náhon, nafťák, nebo automat. Někomu to ale vyhovuje a je s tím spokojen.
Tak nektěří lidi si kupují auta s 4x4 a nahorách nebyli ani jednou.pragdejf píše:4x4 je pro socky, co nemaj na horach 5 stovek na to, aby je k chate odvezla rolbasamo s patricnou davkou nadsazky, aby to nevzal nekdo vazne.

- BudVlad
- Klubové ID: 1841
Je to spíš na stylu jízdy než na názoru. S automatem jsem se najezdil hodně, v Severní Americe mají půjčovny jen auta s automatem. Na svým autě bych to nechtěl ani náhodou, ale na ježdění jen ve městě bych určitě chtěl automat.Lennox píše:V automatu jsem jel a vyhovaval mi víc jak manuál, takže to je fakt jen věc názoru komu co sedne.
Nesmíš mě brát doslovně.BudVlad píše:Je to spíš na stylu jízdy než na názoru. S automatem jsem se najezdil hodně, v Severní Americe mají půjčovny jen auta s automatem. Na svým autě bych to nechtěl ani náhodou, ale na ježdění jen ve městě bych určitě chtěl automat.Lennox píše:V automatu jsem jel a vyhovaval mi víc jak manuál, takže to je fakt jen věc názoru komu co sedne.