sedan, jen doufam ze nebudou ve stredu takova hovna na ceste jako dnes... jinak to bude peklo na letnakach z Nemecka.. Dnes jsem se na dalnici bavil, s E39 porad v levem pruhu 100km/h na snehu a jen jsem maval quattrum a zavodnikum ve vochcafckach v pravem pruhu
na hlavně ta 8er ve zlíně mě odradila od osmiček na dlouho, bože co to auto komu provedlo, olej v servu a nivu nebyl, přitom s tím tipci suvereně jezdí, dolili by to klidně motorákem, nabastleny druhy radio, origo odpojeny, u motoru zahradní hadice,
JaraX píše:na hlavně ta 8er ve zlíně mě odradila od osmiček na dlouho, bože co to auto komu provedlo, olej v servu a nivu nebyl, přitom s tím tipci suvereně jezdí, dolili by to klidně motorákem, nabastleny druhy radio, origo odpojeny, u motoru zahradní hadice,
tak to je pěkně doprasený a auto na komplet renovaci ...
chudák 8er
No proste me jeblo v kuli a byla za barakem... ale pomalu se ukazuje ze to bylo SMG a predelano na manual... coz me sere a zitra to zacnu resit s pravnikem.. Nerad, ale nestala 5000e a asi toho bude vic.. Ja ji chtel v origo stavu, ze je to ma 1. M3 neni ma chyba, ojebal me prodejce..
měl sis vzit JaraXe sebou
ale nezoufej, to se vyřeší, jinak je to dost brutalni mazel a už se na tebe těší
nebo to tady prodej, je škoda takovy pěkny Mko vracet do němec
pokud pank svojí tak sem zítra nějaky dam
plus to je v případě že v tom autě původně byl, a né že tam je ted SMG a každymu je jasny že to neni original stav, ačkoliv ja bych asi radši volil SMG