kdyby byla možnost "zažehlení" lemů bez poškození laku tak by se o tom na zadním blatníku dalo uvažovat.
To Studna...tak skálopevně netrvám na pneu 225, pokud bych to tam dostal na užších, šel bych do 215 a snad i do těch 205...
205 či 215 na 9J disk dostaneš taky blbě, pneu budou hodně do A a už to bude vypadat blbě. Já osobně bych přemýšlel o jiných kolech, s těmito budeš mít mraky práce a starostí než je tam dostaneš.
mám 205/60 R15 na ráfkách 7jx15H2 ET 38 a do blatníků se vejdou, spíš řeším problém, že v kolejích a na hrbolech mi hejbou s volantem!! A to se mi ani trošku NELÍBÍ!! zase tak široká guma to není, podle toho co tu čtu u ostatních. to to nikomu nevadí nebo vám to nikomu nedělá jako mě?
sir_lukash píše:silentbloky vzadu na naprave sou měněný... a věpředu vizuelně žádny špatný nevypadaj. když to takhle cuká s volantem...na který mám kouknout?
Ahoj,prosím o radu konečně jsem našel kola,které se mi líbí,ale dělají jen rozměr 16x7J ET15
Dostanu tyto kola na E36 (nesníženo),bez úprav?
Výšku pneu bych chtěl dát 60 (ne míň),šířku podle disku.
Díky.
Aron píše:Ahoj,prosím o radu konečně jsem našel kola,které se mi líbí,ale dělají jen rozměr 16x7J ET15 Dostanu tyto kola na E36 (nesníženo),bez úprav? Výšku pneu bych chtěl dát 60 (ne míň),šířku podle disku. Díky.
dotaz k E34 525i rv90' chtel bych nejake 17 kola, jde mi spis o rozmery J a ET kolik dat nejakej "normal" auto bude bud nesnizeny, nebo snizenej jen predek, a pokud by to slo tak nejlip na pneu 235/45/17 predek i zadek... mimochodem kdyz si koupim alu kolo, tak se kupujou uz nejak siroky pro ruzne pneu? nebo se koupi jedna sirka na kterou jde dat pneu jak 235 tak 225?? sry za nubskou otazku nekdy sem se zeptat musel
Budu kupovat na E36 17ky plechy z e46. Ostatne 17ky z jinyho modelu sem plechovy ani nevidel. O co mi jde! Kola budou mit ET47. Jestli to neni malo na 36ku a nemel bych knim koupit podlozky? Ja bych rek ze podlozky 1,5cm by mohli stacit. Nebo se na to vybodnout a nechat to tak aspon to nebude skrtat o lem. Zas se ale bojim, protoze tam budu mit pneu 235/40 aby mi to nedrhlo o stenu podbehu. A plechy chci pac litaky ma kazdej . Nejakou peknou barvu a bude to halda.
předek v poho
zadek (bohužel jsem nesehnal zánovní 245/40/17 podle TP) tak jem tam hodil 45. Jezdit se s tim da ale ne s naloženým autem. ve 4 lidech to škrtalo, nejspíš o lemy blatníků z vnitřní strany. Doma jsem je přihnul a už to neškrtá. Škrtá mi jen pravé zadní kolo, ale to je tím, že tam mám v háje jakýsi silentblok. Levé zadní je v pohodě i s naloženým autem a nerovnostech.
Ale na autě vypadají už docela nepřirozeně, takže na léto snad seženu ty 245/40/17.
MattyX píše:4x 8J x 17 je pro 225 / 235 gumu repektive origo empaket (m5 mají v zadu 9J tam je 255 guma ) kola pro e34 mají tydle rozměry
Na E34 mám 225 gumu na 8.5x17 ET13 disku, nikde nic nedrhne, sedlo to tam jak prdel na hrnec. Akorát vzadu by to klidně ještě sneslo nějakou podložku, takže místa je dost.
co hodit na zadek 8,5x17 (et41) u e36 ať to není moc velký salám? chci to trochu snížit tak nevím jestli 235/40 nebo 225/45, předek je 7,5 tak dám asi 215/45