Cau.
Uměl by někdo zjistit servisní historii dle VINu (k ověřeníé KM), nejlépe i po telefonu, chystám se pro auto do německa a jak jsem zjišťival v AutoBase a BMW Bychl tak prý jen osobně. Což často nejde...
A řekně ti to jen ten dealer, kam to auto jezdilo, nebo to umí každý (že to mají někde v databázi)? Protože pak je otázka, jestli by ti i český dealer nedokázal vytáhnout tu historii VIN německého auta, kdyby ses u něj zastavil… Třeba BMW ty logy má někde centrálně…
Ano, logy mají centrálně uložené ze všech servisů, nejen km,ale i úkony atd.
Řeknou ti to kdekoliv k jakemukoliv autu bez ohledu na to zda k nim jezdilo nebo ne. Ale pouze osobně.... doufam ze je to pochopitelné. Proto se ptám jestli někdo kdo dělá servis bmw má do tohoto systému přístup a byl by ochotný sdělit po telefonu pro ověření km, budu-li vybírat auto v německu....
Sakra chlape. Nevim co jsem na tom napsal nesrozumytelne. Ptam se na tohle opravdu nemusis. I v Invetlu a v Autobase jsem byl. Pokud osobne, vyjdou mi vsric. Ne ovsem po telefonu. Po telefonu takoveto informace pry poskytovat nesmeji. Kapisto?! Takze kdyz budu v nemecku v bazarua budu stat u auta je mi tokhovnu