Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Kde kupujete orig. dily BMW?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tanner540i

#1 Příspěvek od tanner540i »

Muzete mi nekdo poradit, kde objednavat orig. dily bmw? Doted jsem to resil pres Horimex olomouc, ale uz me to nebavi, navic se tam ani nejde dovolat. Idealne nejaky obchod, kde proste nahlasim cislo dilu a oni ho poslou na mou adresu, ne nekam na prodejnu.. Diky
ardo

#2 Příspěvek od ardo »

tanner540i

#3 Příspěvek od tanner540i »

Diky, vyzkousim
ardo

#4 Příspěvek od ardo »

xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od xSAFA »

Já 99% dílů (a že jich už bylo docela dost) objednával rovněž přes Horimex Olomouc, objednával jsem přes mail a komunikoval zásadně s Karlem Zbíralem. Vždy naprosto bez problému a občas mi tam hodil i nějakou slevu (neznali jsme se), vyzvedával jsem na prodejně. Teď jsem tam ale delší dobu už nic neobjednával a mám pocit, že tam již ani nedělá.
¨
Jednou jsem zkusil také http://www.bmwdily-brno.cz/ pana Richarda Války a rovněž spokojenost. Výhodou je zaslání poštou ale velkou nevýhodou je, že spojovací matroš a různé drobné díly prodává pouze po pytlících, což je při objednávce např. x desítek typů dílů po lakování auta výrazně nákladnější a ty díly jsou člověku k ničemu. V BMW Olomouc mi vždy ochotně prodali i jeden šroubek, jednu krytku apod. ale nevím jak to tam vypadá dnes pod taktovkou pana Horáka, který mi byl vždy značně nesympatický... :roll:
Danny Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1821

#6 Příspěvek od Danny Moderátor »

Karel už tam nedělá
díly umím objednat i já / se slevou/
stenlie
Klubové ID: 2449
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od stenlie »

Tenkrát jsem objednával díly z Horimexu Olomouc ,Narazník kapota atd.... nárazník byl ale nepřišli jim lišty a u kapoty to někde kleply takže tam byl ďulík a reklamace. + dalších 14 dní . Od té doby Horimex Brno a naprostá spokojenost pošta byla ppl a díly jsem měl do cca 4 pracovních dnů od objednání doma. :wink:

Nevím jak ten nový dealer co teď vzniká nebo vznikl v Omlu , tam je dost možný že to bude všechno supr .
Filozof
Klubové ID: 1044

#8 Příspěvek od Filozof »

nedá se to kupovat přímo z fabriky za směšné ceny ?

Myslím tím přímo od zdroje a ne přes další obchodníky s marží ...
janbrasna

#9 Příspěvek od janbrasna »

Myslíš jako přímo od výrobců ala ATE, Bosch atp., nebo po tom co to opustí v krabičkách Dingolfing? Já co jsem se díval na ceny třeba u Krotila nebo Cartecu, a v podstatě odpovídají "internímu" ceníku podle ETK, tže žádná zásadní marže.

Jak se tady píše o těch cenách atp., tak by mě vlastně zajímalo, za kolik třeba Nowic ty originál OE díly umí, pokud to je stejná krabička jako mají dýleři… víc nebo míň než kolik řiká ETKa?
Filozof
Klubové ID: 1044

#10 Příspěvek od Filozof »

janbrasna píše:Myslíš jako přímo od výrobců ala ATE, Bosch atp., nebo po tom co to opustí v krabičkách Dingolfing? Já co jsem se díval na ceny třeba u Krotila nebo Cartecu, a v podstatě odpovídají "internímu" ceníku podle ETK, tže žádná zásadní marže.

Jak se tady píše o těch cenách atp., tak by mě vlastně zajímalo, za kolik třeba Nowic ty originál OE díly umí, pokud to je stejná krabička jako mají dýleři… víc nebo míň než kolik řiká ETKa?

nevím jak je na tom BMW ale třeba jsem viděl originál díly od škodovky a třeba boční okno nákupní cena 49kč a prodejní byla necelých 498kč takže rozdíl byl 10násobný...jak u čeho .... alu kola 17" cca 6890kč a prodej 32999kč
a takové šaškárny a nějak jsem nechápal ...bohužel jsem viděl jen papíry a neměl jsem možnost to kupovat a nic jiného jen pár papírů...

Pochopi jsem proč s tolik lidí uživí prodejem autodílů ... když jsou od dodavatele takové ceny ...

Jak je potom na tom BMW ? To budou rozdíly šílené rakety ...
Odpovědět