Jirka318i píše:GT1- Čau pochopil jsem, že se zabýváš diagnostikou jak jsem pročítal forum. Tak se tě chci zeptat jestli jsi třeba nezkoušel
rozchodit gt1 s carsoft kablem? Nějak jsem všechno nainstaloval a nekomunikuje mi to s autem vůbec. Inpu jsem rozchodil s carsoft kabelem.
juniq píše:INPA - Několikrát jsem to instaloval...instalace proběhne v poho ale pak se tam nějak v souborech *.ini nastavuje port to jsem snad take dobře udělal ale když spustím inpu tak jak tam mas ty indikace baterry a switch tak uz to vubec nereaguje na zapnuti/vypnuti klicku... soft se s autem vubec nespoji a kdyz kliknu treba na F4 jako na diagnostiku E60 tak to pak pise nejake hlasky... je jich vic...proste se to vubec nespoji s autem :( mam i ICOm a s tim mam stejny problem :( a potrebuju dat obe dohromady :((
To Jirka318i - Carsoft kabel existuje a pokud Ti chodí INPA, jsem schopen rozchodit i GT1/DIS a SSS/Progman. Jaký virtuální soft máš nainstalovaný?
To juniq - instalací INPA běhá po internetu stovky, ale asi jen 5% funguje okamžitě po instalaci. Je třeba několik nastavení a cca 1/2 hodiny pro vysvětlení, aby vše fungovalo. Na ten ICOM jsem zvědavý, určitě ho vezmi s sebou.
To All :
- stará INPA ver. 4.47 + NCS, NFS fungovaly s Ediabas 6.4.3 a 6.4.7
- nová INPA ver. 5.02 + 5.06, NCS, NFS vyžadují Ediabas 7.02
- aplikace běžící pod VMware (GT1/SSS) potřebují starší Ediabas 6.4.3 or 6.4.7
- aplikacím běžící pod VMware (Ista/P+Ista/D) je to fuk, mají vlastní EDIABAS ve VM machine (virtuálce)
- aktualizace SW INPA, NCS, WinKFP, Tool32 a Ediabas ze souborů ISTA SP-Daten v.32 až po v.48 je nutno dělat selektivně => t. zn.
- Ediabas 6.43 + INPA 4.47 si zachovat pro starší auta (e36-e39-e46) a aktualizovat pouze soubory v INPA 5.0x a Ediabas 7.02
- poslední známá verze GT1/DIS je V57/44CIP a aktualizaci nikdo neudělal, protože to běží na operačním systému UNIX (obdoba LINUX)
- poslední oficiální verze SSS/Progman je v.32, neofiko verze jsou 37 a 39 a něco se šušká i o verzi 48
- SSS/Progman v32 má cca 24 GB, verze 37 a 39 asi 42GB
- připravovaný SSS/Progman 48 bude mít přes 55 GB
- ISTA/P a ISTA/D mají 50 + 60GB
- aktualizační SP-Daten v.48 mají po rozbalení 38 GB => chystejte si terabajtové disky a nebo se na to vykašlete
To Jirka318i + juniq :
Domluvte si se mnou termín. Vezměte svoje PC, interace, auta a dojeďte do Mariánských Lázní. Tady si to rozchodíte nebo znovu nainstalujete a naučím Vás to používat na Vašich autech. První hodina je zdarma, každá další započatá 1/2 hodina za 150,-.