Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zkusenosti se sadami na vymenu brzdove kapaliny
Ahoj, na trhu je cela rada techto setu, levnych, drahych, plastovych, kovovych ale cetl jsem ze cela rada z nich nefunguje, netesni, nevytvori potrebny tlak apod.
Zajimalo by mne jestli to delate postaru ( 2 lidi a na kolech ) a nebo mate zkustenosti s pumpou na odsani - vymenu a pokud, jakou, rad bych si neco poridil pro par aut v rodine.
Koukal jsem na : http://www.uni-max.cz/sada-pro-vymenu-b ... ne-man2/d/
maji tam vic druhu, mate to nekdo ? funguje to ?
diky za radu.
Zajimalo by mne jestli to delate postaru ( 2 lidi a na kolech ) a nebo mate zkustenosti s pumpou na odsani - vymenu a pokud, jakou, rad bych si neco poridil pro par aut v rodine.
Koukal jsem na : http://www.uni-max.cz/sada-pro-vymenu-b ... ne-man2/d/
maji tam vic druhu, mate to nekdo ? funguje to ?
diky za radu.
Jak to myslis, aby nadrzka nenasala vzduch ? to jako aby tam byla porad kapalina ?Hansen píše:Mám ji a funguje docela dobře. Je třeba jenom hlídat, aby nádržka nenasála vzduch. Z každého kola odsaju cca čtvrtinu náplně. Při výměně je potřeba sešlápnout pedál nějakou rozpěrou mezi pedálem sedadlem.
No jsem to nejak nepochopil. Puvodne jsem myslel ze existuje sada, kde by se to vycuclo nadrzkou aspon tak nejak jsem to videl v jednom servise a vubec se nemuselo lezt ke kolum, ale mozna je to utopie....

Proč je potreba mít se šláply pedál ? Nakonec jsem koupil kufřík s pod tlakovou pumpu, na kolech jsem to odsal v pohode a kapalinu vyměnil . Tak nějak nechápu to s tím pedalem. Díky za infoHansen píše:Mám ji a funguje docela dobře. Je třeba jenom hlídat, aby nádržka nenasála vzduch. Z každého kola odsaju cca čtvrtinu náplně. Při výměně je potřeba sešlápnout pedál nějakou rozpěrou mezi pedálem sedadlem.
Tak jak je to s tím pedalem ?smepet píše:Proč je potreba mít se šláply pedál ? Nakonec jsem koupil kufřík s pod tlakovou pumpu, na kolech jsem to odsal v pohode a kapalinu vyměnil . Tak nějak nechápu to s tím pedalem. Díky za infoHansen píše:Mám ji a funguje docela dobře. Je třeba jenom hlídat, aby nádržka nenasála vzduch. Z každého kola odsaju cca čtvrtinu náplně. Při výměně je potřeba sešlápnout pedál nějakou rozpěrou mezi pedálem sedadlem.