Zdravím všechny, prosím Vás, za chvíli má mrznout a já jezdím s obyčejnou vodou v chladiči. Dokáže mi někdo poradit, jakou chladící kapalinu zvolit pro BMW E46 330i? Děkuji všem za odpověď.
jjj,nejlepší je origo-prodávají tuším v balení 1,5 litru a fakt neni drahá.Musel bych se kouknout co jsem jí platil ...já kupoval do 530d dvě lahve teda 3 litry a bohatě to stačí-samo jsem měnil celou nápln nebo to co jsem vykutal ven....
bibikuba píše:jjj,nejlepší je origo-prodávají tuším v balení 1,5 litru a fakt neni drahá.Musel bych se kouknout co jsem jí platil ...já kupoval do 530d dvě lahve teda 3 litry a bohatě to stačí-samo jsem měnil celou nápln nebo to co jsem vykutal ven....
Taky chci teď měnit v E39 530D chladící kapalinu, zkus najít cenu origo balení 1.5L, byla by to zajímavá informace určitě nejen pro mě.
Další dotaz - BMW kapalina se prodává jako koncentrát a musí se ředit (třeba 1:1) nebo je připravená k nalití?
Za druhé - při jaké teplotě tato kapalina tuhne?
Děkuji.
Litr a půl chladící kapaliny od BMW stojí cca 280Kč. Je to koncentrát, který se dá jednotlivě naředit (vysvětlení je na zadní straně láhve). Myslím, že na zředění 1:1 platí teplota kolem -40 stupňů .