Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Diagnostika BMW

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bambim
Klubové ID: 705
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Bambim »

Ahoj,

měl bych prosbu, jestli nemáte někdo nějaký soft, kde bych viděl při otáčení kol hodnoty čidel ABS.
Mám CARSOFT pro COM1, ale nikde jsem nedokázal sehnat plný PASoft BMW Scanner 1.3.6.
Pokud by někdo prosím měl něco dobrýho nebo funkčního pro tyto hodnoty, tak bych byl vděčen, kdyby mi to hodil potom na úschovnu po vzájemné domluvě.

Předem moc děkuji za nabídnuté možnosti.

Bambi.
jurasis
Klubové ID: 775

#2 Příspěvek od jurasis »

Á, pán se pustil do přeprogramování své plechovky na letadlo... :lol:

Ale vážně: PASoft na Carsoftu nerozchodíš, maximálně funguje INPA, a to z drtivé většiny jen čtení hodnot (kromě pár kravin).
Jestli potřebuješ něco dohledat, zajeď za snejkem do Prahy, je to kouzelník... Teda kromě dodržování času, je třeba ho držet zkrátka u huby a trvat na dohodnutém... Přiber do výbavy bič, bude se hodit... :lol:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Bambim
Klubové ID: 705
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Bambim »

O to nejde, ale měnil jsem ložiska a od té doby mi svítí ABS. Ale CARSOFT mi sice ukazuje chybu kabelu, ale bohužel nechci kupovat kabel zbytečně než mi něco přečte hodnoty z točících kol.
CARSOFT to myslím neumí.
jurasis
Klubové ID: 775

#4 Příspěvek od jurasis »

Zkus tu INPU, myslím, že to dokáže, ale jistý si už nejsem, naposledy jsem s tím laboroval tak 2 roky zpět... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
libovka

#5 Příspěvek od libovka »

A co napsat na jakém autě to řešíš?
hurvajs77
Klubové ID: 2855

#6 Příspěvek od hurvajs77 »

Chudák Snejk, takové pomluvy. Je to kluk šikovný a musím říci, že i když má někdy nějaká vylepšení, v drtivé většině má pravdu. S časem je to sice u něj horší, ale obecně platí: Snejk nezná omezení, řekni co máš za problém, PAN SNEJK vyřeší. Vážně kouzelník :). A hlavně, ví co dělá
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Odpovědět