potřeboval bych poradit, chci e36 v cabriu.. mám dvě vybraný, obě maji své pro i proti ale nvm do ceho jít, čemu dát přednost...
http://www.sportovnivozy.cz/33224-bmw-3 ... kabrio-top
http://auto.bazos.cz/inzerat/18737707/3 ... eklima.php
modrá: 96 rok.. s vanosem, pár kosmetickejch vad, vybledlá střecha, jinak nový hydroštely, slída, brzdy, podvozek, ramena( a vše kolem nich), servo pumpa táhne mě béžovej interiér a kola
bíla: 93 rok bez vanosu, novej lak a střecha, brzdy brembo, štelovák... u vin kodu nesedí převodovka, má to manuální a podle vin má mít automatickou..
najeto mají stejně, i s cenou sou na tom stejně...
prosím o radu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
PROSÍM o radu při koupi e36
-
- Kontaktovat uživatele:
To se těžko posuzuje dle fotek.Nejlépe objet obě dvě a podle stavu se rozhodnout.Ta bílá má nový lak a úplně nesedí haubna k blatníku což napovídá že nejspíš mohla být ťuklá.Bezvanos taktéž bude víc papat..Na druhou stranu je to pila jak sviňa
.Sportovní sicny jsou zas obrovskej rozdíl pokud chceš jezdit svižněji.Taktéž renovace černých sedadel bude jednodušší než těch béžových.Celkově ta bílá dle mně subjektivně vypadá spíš jako bastl.Nesedí mi tam z r. 1993 poface palubka Ale nevím jak to měli cabria.Komplet nový lak, nová světla mlhovky.Ta modrá vypadá spíš jako používaný a zaběhlý vůz.Soudě dle kol ale podvozek dostává zabrat na našich silnicích.Ať se rozhodneš tak jako tak přeji úspěšnou koupi a mnoho šťastných kilometrů 

-
- Kontaktovat uživatele:
No jo ale bílá taky nemá palubku jakou by měla mít
A taky mi přijde divné že se v roce 93 ještě dělal bezvanos.Jinak holota to je to máš pravdu ale klimu snad v cabru nepotřebuje a jinak je to tak nějak holota obojí...Za mně asi bílá taky (za předpokladu že není svařená ze 2 aut)...btw ta alpine white 36ce prostě sluší