Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E34 - problém s identifikací ND spojky

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Perunwit
Klubové ID: 2962

#1 Příspěvek od Perunwit »

Ahoj kolegové, už jsem to s některými řešil přes SZ, problém je následující:

na mém autě chci vyměnit spojku. Vícero lidí mi ale nabízí různé typy. Jedna verze říká, že je odlišná spojka pro auto s klimou a druhá zas, že na klimě nezáleží. Já ji tam nemám.

auto má VIN: BG09238

dokážete mi někdo říci, jakou spojkovou sadu do tohoto vozu objednat?

sedne tam tato?

http://elitecat.cz/ArticleDetails.aspx? ... ser&TT=ftx

sem už z toho tumpachovej, jestli nebude nelepší řešení dát auto na zvedák, rozebrat to a až potom objednávat... :? to mechanik nebude rád...
MattyX Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1778
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Perunwit píše:jsem už z toho tumpachovej, jestli nebude nelepší řešení dát auto na zvedák, rozebrat to a až potom objednávat... :? to mechanik nebude rád...
Františku , obávám že i když to rozděláš a budeš mít dvě identické spojky nepoznáš která je která ;)

imho je pravda v tom že ETK to rozlišuje na verzi s klimou a bez klimy , ovšem objednací číslo mají naprosto identický tudíž nechápu proč to tam mají takto rozlišeno když stejně od Luku , ci sachsu objednas porad jen tu jednu a jedinou podle oem cisla :lol:

http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/S ... ch/clutch/
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Perunwit

#3 Příspěvek od Perunwit »

set pro verzi bez klimy je o víc než 1000kč dráže k sehnání, než ten pro verzi s klimou :-).... já sice klimu nemám, ale ušetření by nebylo zlé... jenom nechci šetřit tak, až přešetřím :-))) proto pátrám no. Asi to nebudu řešit.
Perunwit

#4 Příspěvek od Perunwit »

no tak všechno je jinak. Byl jsem u p. Vodrážky jestli je to skutečně spojkové ložisko... tak není :-D. Prý je to hlavní/vstupní ložisko převodovky a to prý na 100pro. Skvělý.
Odpovědět