Chtěl jsem se podělit se zajímavými zážitky ohledně shánění E92 335i. Jak jsem pochopil, je to žravá zbytečná mrcha, kterou je těžké prodat i za slušné peníze. Proto jsem to nijak nehrotil. Ani bych nechtěl.. Ale nakonec to všechno vypadá jinak.
První auto, o které jsem měl zájem, mi uteklo minulý týden. R.v. 2006, najetých 145tis. km, podle fotek a popis krásný stav.
S pánem jsme komunikovali, ptal jsem se na různé věci, nebyl jsem ještě 100% přesvědčen. Jel jsem na dovolenou, auto bylo 200km ode mě. Na ničem konkrétním jsme se nedomluvili, proto se asi nemůžu divit, že v okamžiku, kdy jsem bral telefon, abych se s ním domluvil, zjistil jsem na zdejším fóru, že auto je pryč. Mrzelo mě to, ale OK. Doufal jsem, že mi pán dá vědět, že má takového zájemce, abych se v ten okamžik rozhodnul.. No ale on už to prodával od listopadu, tak dejme tomu.
Na druhé auto jsem se šel podívat v pondělí. R.v. 2006, 113tis. km, bazar luxusních aut kousek za Prahou. Krom toho, že se mnou jednali jako s hadrem a ne s někým, kdo chce dát 450k za auto, jsem zjistil že auto na prodejně vlastně není, že je u majitele (nikde na webu to neuváděli) a stejně je na 95% prodané. OK. Žádná újma. Recepční, ani Karel, který se celou dobu rozhovoru něco kopíroval a stál ke mně zády, příliš profesionální přístup neprojevili. Auto je v nabídce bazaru doteď.
Třetí auto bylo v pražském bazaru. r.v. 2007, 49tis. km, 530tis. Kč. Vypadalo dobře, jenže zase tomu prd rozumím, tak jsem předběžně domluvil prohlídku v servisu. V Pondělí to nešlo, domluvili jsme se že zavolám. Jen z legrace jsem se zeptal, co udělají když někdo přijde s kufříkem s hotovostí.. "Domluvíme se....".
V úterý (včera) volám, že servis je domluvený na 17.30. Auto bylo prodané. Jak jsem říkal. Někdo přišel s kufříkem a autem odjel, či ho odtáhl nevím. Trošku mi přijde zvláštní, že někdo přijde, nekoukne na auto ani pořádně zespoda a odjede.. Ale tohle mi prostě přišlo divný. Zvlášť když o ty auta "není zájem". Buhví co to bylo zač.
No, v tuhle chvíli si říkám, že to asi tak mělo být. Kamarád říkal, že už by to auto nechtěl. Že tohle prostě není normální

Třeba to někoho pobaví

Hezký den.