Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vypnuti motoru na neutral

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Trimack

#1 Příspěvek od Trimack »

Ahoj, o vikendu jsem se byl trochu projet a jak si tak jedu z kopce po trochu hrubsi silnici (takovej ten zalitej sterk ci co to je), tak sem si vyradil a po chvili koukam, ze mi vypl motor. Nemate nekdo tuseni, cim by to mohlo byt?
Myslim si, ze je to obecna otazka, ale pro jistotu mam e46.
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xSAFA »

Benzin / nafta? Předpokládám benzin, jakej typ motoru? Stalo se ti to poprvé, jinak vše OK, kontrolka motoru nesvítí? Už jsem se s tím setkal u noBMW a byl to špatný snímač otáček. Pokud auto bude jezdit v pohodě dál, neřešil bych to, někdy se stanou takovéto nahodilé závady, pokud by se to opakovalo, určitě zkusit diagnostiku.
Trimack

#3 Příspěvek od Trimack »

Motor je M54B22 (benzin). Kontrolka motoru nesviti a jinak je opravdu vse OK. Kdyz se to stalo tak se rozsvitily cervene baterka a tusim olej? Ale tak to se deje dycky, kdyz mi to chcipne.
DAVe_1

#4 Příspěvek od DAVe_1 »

Taky se mi to nedavno stalo.. uplne stejne jak rikas. Zatim se to neopakuje tak neresim. Pokud nekdo vi cim to je, budu taky rad.
fizzer

#5 Příspěvek od fizzer »

V sobotu se mi stalo totéž... :?
Trimack

#6 Příspěvek od Trimack »

Tak dneska opet. Nikdo nema predstavu, cim by to mohlo byt?
libovka

#7 Příspěvek od libovka »

Diagnostika by mohla napovědět.
Odpovědět