Kluci, help... kde by se mi doporučili dať urobiť profi repas alu? Mám 2 sady, 17" a 19" orig BMW, potrebujem opraviť hrany a nový lak... ideál Morava... kludne napíšte aj nejaké referencie...
přesně tohle teď řeším a jelikož jasná volba byl Bergos tak teď nevím kam to dát opravit a olakovat.Teda myslím hlavně kvalitně odvedenou práci ala Bergos,všemožných umělců je všude habaděj...
Kdyžtak mi hoď odkaz na ten aluservis v Brně,kolik tě to stálo a hlavně jak dobře byla práce odvedena vč.lakování a jak moc si měl kola poškozený.Díky.
Sweden píše:přesně tohle teď řeším a jelikož jasná volba byl Bergos tak teď nevím kam to dát opravit a olakovat.Teda myslím hlavně kvalitně odvedenou práci ala Bergos,všemožných umělců je všude habaděj...
Kdyžtak mi hoď odkaz na ten aluservis v Brně,kolik tě to stálo a hlavně jak dobře byla práce odvedena vč.lakování a jak moc si měl kola poškozený.Díky.
kazdej odjizdi spokojen... ted me dela dve sady kol... jedny byly na odpis. pondely je budu mit tak poslu fotky... je to kamos co tam dela a nekdy si rikam ze to opravit ani nejde a opravi to ze to nejde poznat... nic neojebe opravdu doporucuji
nevim za kolik to dela oficialne... pres me by se dala domluvit cena. zalezi co na tom kole vsechno je... kdyztak me poslete fotky a ja mu to ukazu a napisu ceny do sz
A nevite o nekom v Praze nebo okoli kdo by zvladnul odlakovat a vratit do origo stavu M6 rafek? To znamena celni plochu vylestit, zbytek do te hnedosede barvy a prelakovat? Proste jako origo..
tak já jsem dal svůj styling nakonec obyčejnému karosářovi-lakýrovi,styling 135M mám rovný jenom na dvou oparkovaný lehce hrany který lehce zbousí a netáhne tmelem který se používá na hliník.Pak to lákne a bude to snad jak nové,jenom budu doufat že hned při prvním obouvání tu natmelenou část nesundaj