Ale jde mi o to, jestli se vůbec dá nějaká hezká sehnat, na internetu jich moc nevídám a když už, tak samá nafta
 Ale jde mi o to, jestli se vůbec dá nějaká hezká sehnat, na internetu jich moc nevídám a když už, tak samá nafta  Cenově bych se držel při zemi, je to přece jenom starý auto, tak do toho nechci moc cpát.
 Cenově bych se držel při zemi, je to přece jenom starý auto, tak do toho nechci moc cpát.Požadavky mám tyto: manuál, spíš kombi, dobrou výbavu, po FL, rád bych protiskluz, nebo samosvor
Motor:
2.5 vanos - tady na fóru samá chvála, ale myslím si, že to je málo

3.0 V8 - jen kvůli kw, nevím jak je na tom zbytek
3.5 - starý motor, což by mi ani nevadilo, pokud je spolehlivý a nežere zbytečně moc (aby nežřal stejně jako V8čky)
4.0/4.4 - jasná volba, ale sptřeba mě odrazuje
Tak vás chci poprosit, kdo některý z těchto motorů máte (nebo vlastníte víc motorizací), napište mi pár řádků o tom, jak to jede, kolik žere, spolehlivost, plus třeba co vše se normálně z výbavy dávalo do E34. Znám jen E39, tak si nejsem jistý co všechno tam mám hledat.
Předem díky.

) a když jsem jí viděl,tak to bylo jasný,po projetí už jsem nechtěl nic jiného než 540
 ) a když jsem jí viděl,tak to bylo jasný,po projetí už jsem nechtěl nic jiného než 540   Takže už jí mám přes dva roky,nějakej ten kilometr spolu máme taky za sebou a paráda... Co se týče spotřeby,tak na benzín byl průměr 12,5,s tim,že dálka se dá pod 10,ale je to otrava,po městě to samozřejmě stoupá 14,15 až kdo ví kam.... Nechal jsem si udělat přestavbu na lpg od Matyase (tušim,že má reklamu i tady) a od tý doby spokojenost,na plyn to sežere asi tak 14litrů a když je litr za 17kč,tak není co řešit...
  Takže už jí mám přes dva roky,nějakej ten kilometr spolu máme taky za sebou a paráda... Co se týče spotřeby,tak na benzín byl průměr 12,5,s tim,že dálka se dá pod 10,ale je to otrava,po městě to samozřejmě stoupá 14,15 až kdo ví kam.... Nechal jsem si udělat přestavbu na lpg od Matyase (tušim,že má reklamu i tady) a od tý doby spokojenost,na plyn to sežere asi tak 14litrů a když je litr za 17kč,tak není co řešit...