Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Aditivujte naftu na zimu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
rooc

#81 Příspěvek od rooc »

¨na druhou stranu, vyhrát to třeba castrol, nebo sheron..., taky si tam dá asi reklamu přes stránku.., ale takto je to zbytečné..., nebo žeby to dělali stylem sice jsem v testu skončil 3tí, ale dám si reklamu přes celou stránku jak onan??, :-) hele já to nikomu necpu..., já si to dávám do každého diesela a mám svatej klid... :-)
rooc

#82 Příspěvek od rooc »

já jsem s celou slavnou OMW skončil, po tom co mi jejich maxxmotion zmrzl v -22 prptože jsem tam neměl VIF..., a po tom co jsme si s jejich rádoby palivej dokurvil jedno auto..., s nima už nic mít společného nechci ...po jednom tankování mi po 300metrech odjela Impreza WRX STI na odtahovce...a hle.....nedávali pozor a načepovali si naftu do benzínu a naopak...čili jsem s tím ujel 500metrů a po piči...kunda mi to tam ještě zapírala u přepážky.... a myslíte si, že se někdo omluvil...???? ani hovno ještě byli arogantní... :mad: :mad: :mad:
rooc

#83 Příspěvek od rooc »

hurá tanovat na OMW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://rooc.rajce.idnes.cz/2011-11-13
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#84 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Jestli to nebude spíš tím japoncem
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#85 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

rooc píše:já jsem s celou slavnou OMW skončil, po tom co mi jejich maxxmotion zmrzl v -22 prptože jsem tam neměl VIF...

Jestli to nebylo tím, že to nebyl Maxxmotion, ten je do -35
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#86 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Vif super diesel aditiv zimní - Obsahuje tzv. depresant, který snižuje bod tuhnutí a filtrovatelnost nafty při nízkých teplotách až o 5°C

Až o 5 stupňů. To je jako sleva až 75%
rooc

#87 Příspěvek od rooc »

japoncem to fakt nebylo ty afektovanej debile :mad: :D
rooc

#88 Příspěvek od rooc »

o bože no tys mě te´d nasral...tak já sem napíšu, že jejich slavnej maxmotion mi zmrzl při -22, na to odpovíš jestli jsem vůbec tankoval max motion, a že když jsem si byl na celé slavné OMW natankovat subaru...a místo benzínu měli v pistoli naftu, načež jsem sem poslal i fotku tak mi nato napíšeš, že to bude autem....., no si asi opravdu debil....!!!!!! 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....shrnu to.., pro ty co chcou mít klid a pocit, že jim na autě záleží a že pro něj něco udělali....dejte si tam aditiva, třeba i ten vif, pokud vám nevadí, že si dávaj někde reklamu. Pokud jste opačného ražený...tzn, že šukáte čerpadlářku z OMW, nebo vám snad nějaká patří a potřebujete si udělat takovýmto stylem reklamu a nevadí vám, že po natankování u OMW, si budete muset vyměnit třeba vstřik, že vás musí odtáhnout odtahovka do servisu, že auto musíte tlačit, nebo že zamrznete..., tankujte tak jak vám radí tady ten..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#89 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

rooc píše:japoncem to fakt nebylo ty afektovanej debile :mad: :D

Došly ti argumenty, kokůtku, tak začal jsi urážet? Nervíky, co? Strč si ten svůj VIF do (_!_), špuntem napřed
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#90 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Jasný, v BMW manuálu píšou, nepřidávejte aditiva. Tak si je tam na radu tohohle blbečka dávejte.
rooc

#91 Příspěvek od rooc »

Vlasta píše:Jasný, v BMW manuálu píšou, nepřidávejte aditiva. Tak si je tam na radu tohohle blbečka dávejte.

můžeš mi to přijet ukázat na OMW do Olomouce na Horní lán, jak přesně si to tam mám strčit !!! jo v BMW ti určitě i řekli, že máš ve své převodovce doživotní olej.., tak si ho tam prosímtě nech...a až se ti ta převodovka posere, tak si ji tam taky strč..., :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , kterým koncem, nechám na tobě :mad: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#92 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Naopak, podle BMW SIB, které mám k dispozici se výměna v převodovce předepisuje. Nakoupím akcie VIFu a budu se těšit, jak mně takoví kašpárci jako ty přispívají na dividendy
rooc

#93 Příspěvek od rooc »

navíc jak jsme již psal....

maxmotion diesel - zmrzl........nenatankoval jsi tam max motion...asi nuemíš číst(tak jsi asi debil)

pak....místo benzínu maj na OMW naftu...(fotka).....tvá reakce......asi to bude autem.....asi jo.., fakt se omlouvám, že STI na naftu nejde ( tak si asi debil)

a mě došla argumentace???? celou dobu tady mluvíš z cesty...., te´d mě omluv, jdu si do řiti strčit ten vif,

:lol: :lol: :lol: :lol: , pokud se chceš ukojit, jdi si na omw strčit tu pistol od nafty do prdele..., je pěkně zahnutá určitě ti to jako fajšmekrovi udělá moc dobře :-)))))
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#94 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Jasný, to že řidič stočil naftu do blbý díry, za to může OMV. A na ten Maxxmotion ti snad nemusím ani odpovídat. Psal jsem tady, že vím o 3 autech, který zamrzli po přidání aditiv do Maxmotionu. Určitě jsi to tankoval do úplně prázdné nádrže, viď?
rooc

#95 Příspěvek od rooc »

podívej je uplně jedno kdo to udělal..., to že jsem jim to řekl o půlnoci a oni to popírali až do příjezdu fízlů, mimochodem nechali tu pumpu celou dobu otevřenou ať si lidi tankujou a bylo jim to fuk a já musel stát venku a lidem to říkat ať jedou pryč..., ani se neomluví.., a na dojezd 60km...dotankovat plnou maxmotion... a jen díky tomuto mi to zamrzlo......???!!! tak to ať se celá omw zapálí :-)
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#96 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Zejtra dávám makléřovi pokyn na nákup akcií VIFu. Už se těším
jarda

#97 Příspěvek od jarda »

jelikož to tady příslušný moderátor jistě za chvíli stejně promaže..

Obrázek

Obrázek
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od Jendix »

Vlasta píše:Zejtra dávám makléřovi pokyn na nákup akcií VIFu. Už se těším

Jestli se nepletu, výrobce VIF není akciovka, takže asi nekoupíš. Jinak já jsem to taky slyšel, ohledně doporučení aditiv od BMW, ale je fakt na druhou stranu, že se to opravdu orientuje spíše na Německou kvalitu paliv a když se podiváš na následující odkaz, zjíštíš že největší zákazníci jsou Benzina a Čepro.
http://www.41.cz/vif/view.php?nazevclan ... 2007090002

Na hromadě pump jsem viděl jak lidi aditivujou, dokonce i muj mechanik kterej má e60 na to jezdí poměrně dlouho a doposud bez problému. Asi bych se toho nebál a to že to opravdu funguje je tady na několika místech zkušenostmi povrzeno.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#99 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Je zajímavý, že ta 35 zamrzla těm, co ji ještě dokurvili VIFem. Těm, co do ní nic nepřidávali nezatuhla. Ale řikám, ať si tam každej leje co chce
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od Jendix »

Vlasta píše:Je zajímavý, že ta 35 zamrzla těm, co ji ještě dokurvili VIFem. Těm, co do ní nic nepřidávali nezatuhla. Ale řikám, ať si tam každej leje co chce

tak ono to co používá OMV nebude VIFu nijak vzdálený, ono konec konců zase až tolik tam k vymejšlení asi nebude..

a mimochodem.. benzina používá VIF snad přímo do Vervy... problem bude holt asi v tom, že jakmile se přidá aditivum na zlepšení cetanovýho čísla, musí se holt asi přidat i aditivum proti zamrzání..

na to aby tim lidi kurvili motory na to jezdí moc lidí.. neslyšel jsem o nikom komu by potom motor něbo něco v něm odešlo..

jinak k tej omv, ted jsem tam jednou tankoval.. a nafta od benziny mi přišla lepší.. motor na ní běžel malinko klidněji.. ceny ale nic moc..
Odpovědět